Familiehøjskole

juli, 2017

23jul - 29jul 2317:00jul 29Familiehøjskole

Tid

23. juli, 17:00 - 29. juli, 10:00

Sted

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28, 4200 Slagelse

Kursusbeskrivelse

Familiehøjskolen på Gerlev er noget helt særligt. Noget af det særlige er blandt andet, at vi alle træder sammen ind i en eventyrlig fortælling. Når I ankommer, bliver I med det samme viklet ind i fortællingen, som udfolder sig i teater og aktiviteter henover hele ugen. I år skal vi med Tintin og venner dybt ind i junglen. Sammen med Tintin og venner skal vi bekæmpe ondskab. Hver formiddag er alle børn inddelt i grupper efter alder, og de voksne har studiefag, foredrag eller idræt eksempelvis beachvolley, fodbold, dans, bevægelse, o-løb, crossfit, parkour, judo, natural movement eller leg.

Onsdag er en særlig dag, hvor vi er på tur fra ca. 11 – og spiser frokost og drikker eftermiddagskaffe i en skov, ved en strand eller hvor temaet bringer os hen. Onsdag aften slutter vi af med en rigtig hyggelig grillaften i Gerlev´s Legepark.

Torsdag vil der være et lidt længere idrætsmodul, hvor du kan prøve at fordybe dig i dans, bevægelse eller prøve et mini adventure race, en kajaktur, eller windsurfing (afhængig af vind og vejr).  Om eftermiddagen er familierne samlet, og sammen med familien møder man i løbet af ugen forskellige idrætslige eller kreative aktiviteter i grupper på ca. 20 børn og voksne.

Inden aftensmad er der hver dag mulighed for at bruge skolens egen svømmehal eller tage en tur på Gerlevs meget populære vandrutsjebane. Om aftenen er alle samlet til aftenaktiviteter og festlige input. Efter aftenarrangementet kan du, hvis du har lyst, få en godnathistorie for børn og voksne.


UNDERVISERE:

Julie Hauge, kursusleder og fast lærer på Gerlev Idrætshøjskole
Kristian Maagaard, magisk musiklærer og godnathistoriefortæller
+ mange af de allerbedste gamle Gerlev elever

 

PRISER OG TILMELDING

Voksen: DKK 4.895
13-16 år: DKK 3.195
5-12 år: DKK 2.795

Børn kan deltage fra 5 år og opefter.


UDSOLGT – henvend dig på gerlev@gerlev.dk for venteliste

Comments are closed.