BASKETBALL

BASKETBALL


Instruktøruddannelse
Klassisk 5-5, Street- og Beachbasket
Mød Danmarks dygtigste trænere
Streetbasket i BarcelonaVælger du basketball som hovedfag på Gerlev bliver du udfordret 10 lektioner om ugen i både klassisk indendørs 5-5, streetbasket og beach-basket. Vi dyrker glæden ved at spille bold, træne hårdt og udvikle os uanset, hvilket niveau man er på.

Der vil blive taget højde for dine individuelle færdigheder, krop og styrke, men i vores undervisning vil du især opleve, hvordan sammenspillet på holdet er afgørende for, hvor hurtigt spillere udvikler sig, og hvor godt holdet klarer sig. Teambuilding, holdpsykologi og masser af sjove træningsøvelser giver et topmotiveret hold.
Gennem undervisningen på Gerlev får du også chancen for at møde en række af Danmarks dygtigste trænere, så som Geof Kotila, Craig Pedersen og Pete Hoffman, samtidig som der også er plads til nogle af vore unge danske talentfulde trænere, som William Bond og Emilie Sofie Hesseldal.

Indbygget instruktøruddannelse

Du får mulighed for at tage DGI og DBBF´s SMART-basketkursus og Klubtrænerkursus. Sidst i forløbet skal du afprøve dine trænerevner på dine holdkammerater og på folkeskoleelever. Inden dette kommer vi igennem emner som:
Fysisk træning som en del af den daglige træning, Øvelseskonstruktion, Lektionsplanlægning, Videregående fundamentals, Børnetræning og Idrætspsykologi. Gerlev Basket arbejder også sammen med BørneBasketFonden, så måske kan du redde dig et spændende studiejob som baskettræner efter Gerlev.

Streetbasket i Barcelona

Vi opsøger en af verdens basketball-metropoler da vi i efteråret rejser til Barcelona. Her spiller vi kampe mod spanske hold, træner streetbasket og ser et af Europas bedste basketball-hold. Og selvfølgelig, nyder vi Barcelonas strande og kendte streetsport kultur.

Lars Mogensen - Viceforstander/VPViceforstander/VP

”Udfordringen er at skabe intelligente basketspillere, der tør tænke selv og derigennem hjælpe sit hold.”

Lars Mogensen, underviser, basketball


Basketball udbydes i:

EFTERÅRET

Jeg har udviklet mig mere personligt og i forhold til det trænermæssige. Selvom det var noget andet jeg havde regnet med, har det stadig været et af de fedeste fag jeg har haft.

Nikolaj Nilsson, tidligere elev på Basketball


SAMMENSET DIT OPHOLD

Et ophold på Gerlev Idrætshøjskole varer typisk fra 8 til 40 uger. Læs mere om vore perioder og hvordan du kan sammensætte dit skema her.


UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere. Læs mere om deres uddannelse og baggrund her.


TILMELD DIG HER

Vælg den periode du ønsker at være elev på Gerlev, hvilket hovedfag du vil fordybe dig i og om du vil bo sammen med en anden højskolekammerat.