CROSSFIT

CROSSFIT

  • Kom i dit livs form med højintens og varieret træning
  • Udgangspunkt i CrossFits amerikanske rødder
  • Stærkt fællesskab og passionerede undervisere
  • Studierejse til Polen og La Santa Sport
  • Styrk forståelsen af din egen krop

CrossFit på Gerlev er konstant varieret, højintens og funktionel træning. Med fællesskabet i ryggen kommer du til at løfte, skubbe, trække og mærke din krop forandre sig dag for dag.

Vores timer tager udgangspunkt i CrossFits amerikanske rødder og lader træningen forblive rå med en unik stemning og et intenst lydbillede, der vil få dig til at flytte dine egne fysiske grænser og mærke fællesskabets styrke.

Kreativ brug af instrumenter og omgivelser
Vi er altid på udkig efter nye træningsinstrumenter i nye omgivelser. Vi bruger vægtstænger, kettlebells, medicinbolde, prowlers, kropsvægt, traktordæk og meget mere, og vi udnytter udfordringerne i vores nærmiljø såsom skolens bakker, sandgraven og svømmehallen.

Udover at denne kreative brug af instrumenter og omgivelser aktiverer mange muskelgrupper på en gang, gør det træningen legende, afvekslende og inspirerende.

Pulserende atmosfære med stærkt fællesskab
Den kollektive træning indeholder elementer fra rullefald, kolbøtter og krabbegang, og vi strækker din personlige mentale og fysiske styrke gennem pull-up, push-up, muscle-up, turkish get-up og god klassisk ‘double-under’.

Atmosfæren er højlydt og pulserende, og vi støtter hinanden i vores udfordringer. Samtidig forbedrer vi hele tiden dit tekniske niveau og din forståelsen af din egen krop.

Kondition og kropskultur for flere niveauer
Et ophold på Gerlev med CrossFit som hovedfag er vejen til dit livs form. Træningen er fysisk hård, og du kommer til at skubbe dine grænser for, hvad du tror, du kan. Eftersom du sjældent træner alene, er specialet samtidig stedet, hvor du opbygger et unikt fællesskab på tværs af nationalitet, køn og fysisk formåen.

Faget er altså både for dig, der vil gå i dybden med din træning, og dig, der aldrig har trænet intensivt før. Uanset hvor du er, udfordrer vi dig på styrke, koordination, kondition, smidighed og agility.

På det teoretiske plan vil du få en forståelse af CrossFit’s historie og kultur. Derudover vil vi forholde os til kropskulturen, træningsplanlægning og kost, hvilket vil give en solid grundviden til dig, der planlægger at arbejde videre med CrossFit.

Mads Gravholt - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Morten Zacho - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Move! ’Cause if you don’t, one day you won’t be able to”

Ido Portal – movement instructorgerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-facebook-green-ikon-400x400

CROSSFIT PÅ FACEBOOK

Fotos, levende billeder og spændende fortællinger
– fra CROSSFIT og vores mange rejser ud i verden.