SIDEFAG:

CROSSFIT

CrossFit på Gerlev er konstant varieret, højintens og funktionel træning. Med fællesskabet i ryggen kommer du til at løfte, skubbe, trække og mærke din krop.

Vores timer tager udgangspunkt i CrossFits amerikanske rødder og lader træningen forblive rå med en unik stemning og et intenst lydbillede, der vil få dig til at flytte dine egne fysiske grænser og mærke fællesskabets styrke.

Kreativ træning og en pulserende atmosfære
Vi er altid på udkig efter nye træningsinstrumenter i nye omgivelser. Vi bruger vægtstænger, kettlebells, medicinbolde, prowlers, kropsvægt, traktordæk og meget mere, og vi udnytter udfordringerne i vores nærmiljø såsom skolens bakker, sandgraven og svømmehallen.

Træningen indeholder elementer fra rullefald, kolbøtter og krabbegang, og vi strækker din personlige mentale og fysiske styrke gennem pull-up, push-up, muscle-up, turkish get-up og god klassisk ‘double-under’.

SIDEFAGET giver dig mulighed for at vælge en anden idrætsgren til fordybelse ud over dit HOVEDFAG og dermed også et bredere syn på idrættens mange muligheder.

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.FIND DIT HOVEDFAG