SIDEFAG:

VOLLEY/BEACHVOLLEY

Når du vælger volleyball eller beachvolley på Gerlev, vælger du en grundig og målrettet indføring i de to spils mange facetter. Den daglige træning bliver tilrettelagt, så både begyndere og øvede får udfordringer. Vi indarbejder alle tekniske elementer gennem varierede øvelser og småspil, så du bliver teknisk velfunderet, samtidig med at du får indsigt i opbygning af tekniktræning. Vi arbejder også med den grundlæggende taktik, med samarbejde og med idrætspsykologi. Volleykampe er hårde og intensive og du vinder kun med motivationen i top, god grundtræning og med psyke og vilje til at kæmpe.

Vi arrangerer og deltager i kampe og turneringer – mod elever, lærere eller spillere fra lokale klubber eller andre idrætshøjskoler. (I indendørs volley er vi tilmeldt en lokal turnering og spiller 1-2 kamper om måneden).

Du kan vælge volleyball/beachvolley hele året rundt på Gerlev. Der udbydes beachvolley i efteråret, foråret og forsommeren. Indendørs volley udbydes typisk i det sene efterår og vinterperioden.

 

 

SIDEFAGET giver dig mulighed for at vælge en anden idrætsgren til fordybelse ud over dit HOVEDFAG og dermed også et bredere syn på idrættens mange muligheder.

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.FIND DIT HOVEDFAG