Bliv
Elev
Besøg

Os

Beachvolley

Hovedfag
5 timer pr. uge
Udbydes på Forårsholdet og Efterårsholdet

Vælg beachvolley eller volleyball i 8, 16, 25 eller 40 uger

Oplev teknisk og taktisk træning med fokus på grundlæggende spilforståelse

Få et træningsfællesskab hvor vi udvikler os sammen – som individer og som hold

Afspil video

Beachvolley - verdens bedste boldspil

Vi gør dig til en dygtig boldspiller, en bedre makker og en uundværlig del af et hold. Begynder, let øvet eller “allerede en haj”? Kom med til 2, 4 eller 6 måneder med et stærkt fokus på din individuelle udvikling i et fællesskab der støtter, udvikler og udfordrer dig!

På Gerlev er beachvolley-forløbet lidt forskellige afhængig af, om du går på forårshold eller efterårshold.

Citat - Gerlev idrætshøjskole
Der er ambitioner på vores vegne og en seriøsitet omkring undervisningen. Samtidig er der plads til humor og grin. Beachvolleytræning er de bedste timer om ugen.
Beachvolley fra Barcelona

Minimum 17.000 boldberøringer

Der kræves mange boldberøringer for at blive en dygtig beachvolleyspiller. Derfor arbejder vi meget med bold – serve, baggerslag, fingerslag, smash, blokade og forsvar. Og så arbejder vi med dit personlige engagement – at træne godt, at spille gode kampe og at blive en uundværlig del af et makkerskab eller hold. I undervisningen møder du elementer fra coaching, der arbejdes med  taktisk forståelse og at forstå spillets psykologi og selvfølgeligt en generel intro til beachvolley-kulturen.

Fokuseret på sit baggerslag

Forskellige volley-forløb

I foråret kan du vælge indendørs volleyball i to måneder (forårshold hovedfag A). Du kan også vælge beachvolley i fire måneder (forårshold hovedfag B), hvor vi starter indendørs, men allerede fra slutningen af marts, når vejret og temperaturen tillader det, er at finde udendørs på Gerlevs fire beachbaner.

Efterårets forløb er todelt: først otte ugers beachvolley der afsluttes med fem dages rejse til Berlin. De sidste otte uger skifter vi fokus til volleyball og omstiller os til 6-mands spil, hvor tempoet og rollerne på holdet ændres betragteligt. Vi deltager selvfølgelig i den lokale mixturnering og i andre mindre turneringer, hvis mulighederne byder sig.

Volleyball og beachvolley fylder på Gerlev

Volleymiljøet på Gerlev er stærkt, og året rundt tilbydes volleyball og beachvolley som hovedfag og/eller sidefag. Mange elever får erfaring med spillet gennem faget, og andre møder spillet i fritiden, hvor elever og lærere udfordrer hinanden til kampe eller turneringer. På Gerlev Idrætshøjskole er vi dedikeret til at udvikle og promovere beachvolley som sport på alle niveauer. Gennem beachvolley arbejder vi med personlig og social udvikling, såvel som idrætslige færdigheder og sportsånd. Vi tilstræber et læringsmiljø præget af leg, medansvar og omsorg for hinanden for at alle kan nå langt i deres udvikling.

Læs mere om beachvolley på Gerlev Idrætshøjskole gennem de sidste mange år på vor facebook-side.

Mød underviserne:

Jo Kyrre Skogstad

“Beachvolley er den bedste og sjoveste LEG med bold. På samme tid som legen i sandet bliver en vigtig del af dit møde med beachvolley, er det vigtigt, at du har ambitioner for din personlige udvikling. At du til hver træningstime sætter dit talent, din dedikation og dit mod til at træne hårdt og intensivt i spil.”

Læs mere om Jo Kyrre Skogstad

Nikolaj Nilsson

For at det skal fungere, er vi nødt til at arbejde sammen.
Volley på Gerlev udfordrer dig både fysisk, mentalt, teknisk og taktisk. I et trygt træningsfællesskab, hvor vi sammen gør hinanden gode, giver vi den gas med alt fra basisslag til storslåede kampe.

Læs mere om Nikolaj Nilsson

Anders Boye

Anders’ timer fokuserer på at skabe et legende flow i jagten på det næste niveau for hver atlets evner. Gennem leg, benspænd og udfordringer arbejder vi fokuseret på at udvikle egne og fælles kompentencer med bolden og på banen – allerhelst med smil på læben og med udsigt til trætte ben dagen efter.

Læs mere om Anders Boye

Hvor går rejsen hen?

 Vi rejser tager til Berlin, en af Europas dejligste hovedsteder. Her besøger vi nogle af de beachvolleyoaser, der findes i den tyske hovedstad og sætter fokus på træning og turneringer  indendørs såvel som udendørs. Og så skal vi selvfølgelig nyde byen på cykelrundtur, kulinarisk og måske med en overraskelse undervejs.

Beachvolley