Bliv
Elev
Besøg

Os

Fodbold

Hovedfag
5.5 timer pr. uge
Udbydes på Forårsholdet og Efterårsholdet

Bliv en bedre holdspiller og en skarpere fodboldspiller

3 x bold: fodbold, futsal og futvolei

Udfordinger og leg som centrale elementer

Afspil video

Fodbold, futsal og footvolley

Fodbold som hovedfag er for dig, der synes, at holdånd, glæde og leg skal være centralt i spillet. At være en god holdspiller er forudsætningen for at skabe et godt hold med plads til alle personligheder og spillertyper. Uanset din baggrund bliver du udfordret på Gerlevs fodboldhold, hvor vi bl.a. også arbejder med futsal og futevolei.

Citat - Gerlev idrætshøjskole
Elsker, vi har spillet så meget futvolley. Så fedt, der har været variation med forskellige former for fodbold.
Alberte

Mental styrke

Fodbold er et fantastisk spil, og det er en kæmpe fornøjelse at spille på et hold, hvor holdånden er god, og hvor hver spiller bidrager med egne kvaliteter til det gode spil. Derfor fokuserer vi meget på at udvikle dig som holdspiller. Undervisningen foregår som en vekselvirkning mellem almindelig fodbold, futsal og futevolei. Almindelig fodbold udgør cirka 50% af undervisningen. Al undervisning vil tage udgangspunkt i legen med bolden.

Teknik, taktik, fysisk og mentalt

Igennem fodbold-faget bliver du klogere på, hvem du er, og hvordan du kan agere i kaos og pressede situationer. Du bliver dygtigere både teknisk, taktisk, fysisk og mentalt. På den måde bliver du en bedre spiller, som kan agere hensigtsmæssigt i spilsituationer. Du forbedrer dine evner til at overskue banen, spillet og spillerne, hvilket hjælper dig til at forudse situationer og handle derefter. Vi deltager i den lokale turnering, hvor der fra april er kamp ca. én gang om ugen – det er her, vi tester holdets evner og afprøver nye ideer.

Fodbold og futsal

Underviser og tidligere landsholdsspiller, Julie Hauge, har importeret futevolei direkte fra Brasilien til Gerlev. Futevolei er beachvolley spillet med fødder, lår, bryst og hoved - et fantastisk udfordrende og sjovt spil. Du forbedrer uden tvivl din fysiske form, lærer et helt nyt spil og optimerer din teknik.

Mød underviserne:

Hvor går rejsen hen?

Fodboldholdet tager på en uges studietur til en europæisk storby, hvor du vil opleve god fodbold og vi også går på opdagelse i den gældende fankultur, der er på stadioen. Vi bor og spiller futevolei på en af de lækre sandoaser i Byen, hvor vi spiller med og mod lokale futevolei-spillere. Og så skal vi selvfølgelig nyde nogle af byens mest spændende kulturelle tilbud.

Fodbold