Bliv
Elev
Besøg

Os

Familiehøjskole

Kort kursus

Ankomst 14/07/2024

Afrejse 20/07/2024

Gerlevs klassiske og meget populære familiehøjskole er noget helt særligt. Noget af det særlige er blandt andet, at vi alle træder sammen ind i en eventyrlig fortælling. Vi skaber et fællesskab, hvor der er plads til alle – med et hav af sjove og udfordrende aktiviteter, for både børn og voksne.

Gerlev Idrætshøjskole - Familiehøjskole

På eventyr i rummet med Mars og TWIXie!

På årets Familiehøjskole træder vi sammen ind i en eventyrlig fortælling. 

Tvillingerne Mars og TWIXie og deres hund Pluto har vundet en RUMREJSE i en konkurrence i det lokale supermarked. De må tage ca. 170 venner med, og de har besluttet at invitere dig og din familie med på en spændende tur ud i rummet.

Desværre har den berømte livsstilsekspert og indretningsarkitekt Robin Room samtidig fået en forfærdelig ide om, at han vil indrette rummet på en helt ny måde og lave et realityprogram ud af det. Der er brug alle gode kræfter for at undgå, at Robin Room laver hele rummet om.

Når I ankommer, bliver I med det samme hvirvlet ind i fortællingen, som udfolder sig i teater og aktiviteter henover hele ugen. Børn kan deltage i programmet fra 4 år og op.

Gerlev Idrætshøjskole - Familiehøjskole

Sådan går dagen

Hver morgen samles alle til morgensamling, hvor fortællingen udspiller sig på scenen. Resten af formiddagen er alle børn inddelt i grupper efter alder, og de voksne har studiefag, foredrag eller idræt. I skemaet kan ses eksempler på idræt fra sidste års familiehøjskole.

Efter frokost mødes alle til fællessang, inden der er familieidræt. I familieidræt er børn og voksne sammen og udfordres med idræt, leg og spændende opgaver.

Inden aftensmad er der hver dag mulighed for at bruge skolens eget svømmebassin eller tage en tur på Gerlevs populære vandrutsjebane.

Gerlev Idrætshøjskole - Familiehøjskole

Onsdags special

Onsdag er en særlig dag på familiehøjskole, hvor vi er på tur fra ca. kl. 11. Vi spiser frokost og drikker eftermiddagskaffe i en skov, ved en strand eller hvor temaet bringer os hen. Onsdag aften slutter vi af med en rigtig hyggelig grillaften i Gerlev Legepark.

Gerlev Idrætshøjskole - Familiehøjskole

Aktiv aftenstund

Nogle aftener er alle samlet til fælles aktiviteter, og nogle aftener er børn og voksne hver for sig. De voksne bliver udsat for højskole og debat, mens børnene laver forskellige aktiviteter. Efter aftenarrangementet kan I, hvis I har lyst, få en godnathistorie for børn og voksne, og derefter er der sangcafe for de voksne.

Mød underviserne:

Frederik Ullerup

Frederik, forstander på Gerlev og et kæmpe legebarn, har samlet et hold bestående af en masse søde og legesyge undervisere og tidligere elever, der alle er med til at skabe rammen for en fantastisk uge for hele familien. Vi lægger vægt på at lave en aktiv uge med fokus på fællesskab, skøre og kreative aktiviteter og en masse leg og bevægelse.

Praktisk information

Priser

Voksen
5.175 DKK
Barn 12-17 år
3.875 DKK
Barn 4-11 år
3.175 DKK

Alle deltagere skal tilmeldes separat. For at vi kan se, at I hører sammen som familie, bedes I indtaste den samme mail på alle tilmeldinger og vælge et ”Familienavn”. ”Familienavnet” kan være jeres efternavn eller bare et fedt navn, I synes, kendetegner jeres familie. På den måde ved vi, at I hører sammen ☺ Når I indtaster børnenes fødselsdato, er det i et format med dato/måned/år – f.eks: 03102003 og ikke med de sidste 4 cifre i cpr. nummeret. Det vil være en stor hjælp, hvis I er omhyggelige med det.

Datoer

Ankomstdato
14/07/2024 kl. 16:00
Afrejsedato
20/07/2024 kl. 10:00

Andet

Familiehøjskole