Bliv
Elev
Besøg

Os

Sommersalon

Kort kursus

Ankomst 31/05/2023

Afrejse 31/05/2023

Byd sommeren velkommen på Gerlev Idrætshøjskole. Denne aften vil stå på fællessang fra Højskolesangbogen, kaffe og kage og masser af gode snakke med nye mennesker og bekendte.

IMG 2999 kopi | Gerlev Idrætshøjskole

Se, det summer af sol over engen

På denne sidste dag i maj inviterer vi til endnu et Syng, Snak og Spis arrangement på Gerlev Idrætshøjskole, hvor vi for alvor fejrer sommerens ankomst.

Vi mødes over en kop kaffe og kage, falder i snak med bekendte og nye mennesker og synger fra Højskolesangbogen, mens vi nyder udsigten over markerne fra terrassen.

Alle kan være med. Ankomst i vores lobby, hvor dørene åbner kl. 19. Parkering er gratis.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Mød underviserne:

Louise Seloy Klok

Louise ser bevægelse som en fantastisk måde at udtrykke sig på. Helt uden ord kan dans føre os igennem stemninger og følelser og få os ned og mærke kroppen. Man kan næsten kun gå gladere ud i verden, efter man har danset.

Johanna Sophie Ewald

Med en legende, energisk og nysgerrig tilgang skaber Johanna et trygt undervisningsrum, der giver plads til at kunne glædes ved og mødes i musikken. Når der er skabt et sådant rum, er der mulighed for at sætte sig selv på spil og udfolde sig kreativt ved at finde på, at improvisere, at skabe og ikke mindst at mærke glæden ved at fejle sammen!

Praktisk information

Priser

Voksne
25 DKK
Barn/ung (til og med 16 år)
10 DKK

Tilmeldingsfrist d. 26. maj kl. 12.00.

Er du veganer eller har allergener, beder vi dig oplyse det ved tilmelding, så køkkenet kan tage højde for det.

Datoer

Ankomstdato
31/05/2023 kl. 19:30
Afrejsedato
31/05/2023 kl. 21:00

Andet

Sommersalon