Bliv
Elev
Besøg

Os

gerlevs skolekreds

Gerlev har fået en skolekreds – et levende og dynamisk bagland, der er med til at sætte præg på fremtidens højskole. Der er plads til flere – så meld dig ind og kom med til næste generalforsamling.

Hør om skolekredsen

Forstander, Frederik Ullerup, fortæller om mulighederne med en skolekreds – og hvorfor du skal melde dig ind og få indflydelse på skolens virke fremover.

Studiefag Gerlev Idrætshøjskole

Det får du

Gerlev gik 1. januar 2022 fra at have et repræsentantskab til at have en skolekreds. Her kan alle, der ser en interesse i og mening med at engagere sig i stedets virke, melde sig ind. 

Så hvis Gerlev har brændt sig fast i dit hjerte, håber vi, at du vil blive en del af den nye skolekreds og støtte op om Gerlev fremover. Der opkræves årligt 75 kr. for medlemskab.

Gerlev Idrætshøjskole

Det kan du

Som medlem af skolekredsen kan du engagere dig på flere måder. Du kan foreslå arbejdsgrupper for særlige initiativer, der udvikler og gavner Gerlev. Eller værdi-debatter eller partnerskaber, der beriger Gerlev og andre. Du inviteres til relevante møder og den årlige generalforsamling. Og så får du mulighed for at deltage i den årlige Gammel elev og jubilar-weekend, hvor Gerlev fællesskabet viser sig fra sin bedste side og Gerlev-prisen deles ud.

Gerlevs skolekreds