Bliv
Elev
Besøg

Os

Rejser med Gerlev

Gerlev Idrætshøjskole tilbyder en unik kombination af højskoleliv og rejser. At opleve verden sammen med dine højskolevenner, at gå på opdagelse på nye steder og i nye kulturer sammen, skaber ofte stærke bånd og uforglemmelige minder. Det er en fantastisk måde at udvide din horisont og få nye perspektiver både fagligt og personligt. Så kom med på rejse med Gerlev – kom med og dyk ned i vores fælles passion for idræt. 

Barcelona - Gerlev Idrætshøjskole

Hvert ophold sine Rejser

Alt efter om du er elev på forårsholdet eller efterårsholdet, ser rejseaktiviteten forskellig ud (fra 2025). 

Forårsholdet - 2/3 rejser afhængig af fag

efterårsholdet - 2 rejser

Fællesrejsen samler os

Fællesrejsen er essentiel for sammenholdet på højskolen. Vi rejser med bus til en destination, der matcher sæsonen - om efteråret til Østrig og på forårsholdet på ski til Norge. Her dykker vi ned i kulturen, i omgivelserne og i de mange muligheder for at bevæge os fysisk og mentalt. Vi vender som regel hjem trætte, mætte og som ét stort hold. 

 

BFE03487 9119 4332 959A 6F266BBE46AF Sine Riis Dammeyer | Gerlev Idrætshøjskole

Gerlev bliver grønnere

Har man sagt A, må man også sige B. Gerlev arbejder målbevidst på at blive en stærk bæredygtig højskole, og derfor foregår rejserne med Gerlev primært i bus og tog.  

Det bliver rejserne med Gerlev og oplevelserne i Europa ikke mindre mindeværdige af. Vi tager på besøg i vores europæiske kulturen, i idrætsmiljøet og i det fællesskab, der skifter puls og indhold, når vi befinder os under en ny himmel sammen. 

Rejser med Gerlev