3 skarpe om Gerlevs familie-sommerkurser til leder af korte kurser, Julie Hauge

Gerlev har åbnet op for et ekstra sommerkursus for familier i uge 32. Nogle gange venter der fantastiske oplevelser lige for næsen af os. I år er der måske nogle familier, der har måtte aflyse deres sommerferie på grund af Corona, men nu er der mulighed for at komme på en helt særlig sommerferie lige her i Danmark. Gerlev Familiehøjskole er en magisk uge, hvor der både er tid til fantastiske oplevelser sammen som familie, samtidig med at der bliver skabt et særligt fællesskab med de andre familier. 

Gerlev åbner for endnu et sommerkursus for hele familien – hvorfor?

Fordi vi gerne vil give flere familier mulighed for at opleve magien på Gerlevs familiehøjskole, og fordi vi tror det er meget tiltrængt med leg og livsglæde midt i en Corona-tid. 

Hvad er særligt netop ved Gerlevs familiekurser?

Det særlige er at hele ugen er bundet sammen af en eventyrlig fortælling, som udspiller sig lige fra kursisterne træder ind af døren. Vi tager i år ind i fremtiden med Sherlock Holmes og Watson, hvor de onde skal bekæmpes. Hver morgen og aften er der totalteater og det ER både børn og voksne der begejstres og lever sig ind i den historie vi skaber. Der er et helt særligt fællesskab med plads til alle på Gerlevs familiehøjskole.

Er det sikkert for hele familien – også fx bedsteforældre – at tage på familiekursus i Corona-tider?

Ja – vi følger myndighedernes anvisninger, og sørger for at finde på nye kreative måder at være sammen på, uden at vi er for tæt. Vi vil bede alle om at blive testet for Corona inden ankomst for at minimere risikoen for smitte.

Gerlevs Familiehøjskole i uge 32 vil både byde på en eventyrlig fortælling, fællessang, leg, teater, familieidræt og meget meget mere. Børn kan være med fra 5 år og op. Læs mere om Familiehøjskolen og tilmeld jeres familie på gerlev.dk

Priser:
Voksen: kr. 4.695,-
Barn 13-16 år: kr. 3.395,-
Barn 5-12 år: kr. 2.895,-