Ásgeir Trausti i Gerlev Idrætshøjskoles Svømmehal

Ásgeir Trausti er en af Islands helt store musikstjerner. Hans debutalbum, Dýrð í dauðaþögn, udkom i Island 2012 og blev genudgivet på engelsk to år senere med navnet In the Silence og blev til Islands mest solgte internationale plade i Islands historie. Det år spillede han bl.a. to udsolgte koncerter i Store Vega.

Gerlevs Svømmehal i vigtig rolle

Nu er Ásgeir på banen igen med nyt album og turnée som bl.a. bringer ham til både København og Århus i maj. Det nye album, Afterglow, udkommer den 5. maj. Lige inden påske offentliggjorde Nowness sangerens nyeste musikvideo, Stardust. Kig med om ikke i kan genkende svømmehallen!

 

Ásgeir Trausti på Gerlev

Produktionshold, synkronsvømmere, musikere og dansere indtog Gerlev en hel weekend og optog den glitrende video. Blandt de smukke, gulklædte, retro-piger på kanterne danser endda Gerlevs egne elever. Den verdenskendte musiker gik rolig rundt på skolen og ikke at undre at nogle blandt skolens elever var lid spændte – måske især de islandske piger. Cinematograf Nikolaj Trane Karstenberg tog bl.a. de smukke medfølgende billeder i løbet af weekenden.

Foto: Nikolaj Trane Karstenberg

Foto: Nikolaj Trane Karstenberg