Det nye korte kursus – for alle dem som savner lidt mere højskole i sit liv

100 km højskole er navnet på et helt nyt kort kursus på Gerlev. Kurset er tænkt til dem, som vil tilbage til en uges intensiv højskolestemning – og dem, som gerne vil finde ud af, hvad al postyret handler om. Det bliver en slags højskole-injektion for krop, hoved og hjerte!

 

100 km af hygge

Kursusnavnet henviser til de mange forskellige højskoleoplevelser, som bliver presset ind i ugen. De 100 km man kommer igennem i løbet af ugen kan være alle mulige forskellige typer idræt. Planen er at lokke flest mulige af højskolens faste lærere forbi, for at lave en undervisningsgang, eller deltage i aktiviteter. Man kan således komme til at prøve kræfter med basket, crossfit, move, parkour, beachvolley og meget mere. Men der vil også være nogle “kilometer” af højskolehygge, grillaften, fest og god stemning.

 

Grib vennen under armen – alle kan være med

Kurset finder sted i slutningen af juni, og vil være en dejlig afveksling når man kommer ud af eksamensræs, eller en god opladning til Roskilde Festival, for dem der skal det eller det andet – eller begge. Det er højskole, så alle er velkomne! Både jer, der har gået på Gerlev og kommer hjem igen, for at hilse på gamle venner og blive drillet af lærerne, for jer, som har været på en hvilken som helst anden højskole, og vil prøve en oplevelse på Gerlev. Og selvfølgelig også for jer, der måske ikke lige har nået at være på højskole, men er nysgerrige på, hvad det går ud på. Så grib en ven eller veninde under armen og kom forbi, til en uge i eventyrland!

 

Læs mere og tilmeld dig kurset her
Se også Lars Mogensen, a.k.a. VP, fortælle om kurset på facebook:

Det nyeste skud på kortkursus-stammen er 100 KM HØJSKOLE, som afholdes den sidste uge i juni. Det handler ikke om at løbe en masse, men derimod om en masse højskole! Hør VP forklare.Og læs mere her: https://www.facebook.com/events/2000492503577790/

Gepostet von Gerlev Idrætshøjskole am Freitag, 1. März 2019

SHARE IT:

Comments are closed.