Bliv
Elev
Besøg

Os

Elever og lærere

Som elev på Gerlev bliver du en del af et unikt fællesskab, hvor alle lærer af hinanden. Vi står på tæerne for at hjælpe dig til at blive bedre til din idræt – og for at du lærer om livet, opdager nye tilgange til udfordringer i et miljø, hvor der er højt til loftet og engagerede lærere, som tager dig og din udvikling alvorligt. 

Afspil video

Vi forventer noget af dig

På Gerlev har vi ambitioner med dit højskoleophold. 

Vi forventer at møde nogle af Danmarks dejligste unge mennesker. Vi forventer, at du går op i din undervisning, i dit samvær med andre, og at du omvendt har store forventninger til dit højskoleophold – og os. 

Elever og lærere danner sammen kernen i det gode ophold. Vi insisterer på at være nysgerrige, involverende og sætte retning, og inviterer dig til at byde ind.

Sammen skaber vi et aktivt og udfordrende miljø, der gør højskolens hverdage og weekender til et livsbekræftende og lærerigt ophold. 

Sidefag Gerlev Idrætshøjskole

Stærke lærerprofiler

Underviserne på højskolen er håndplukket og knalddygtige sportsudøvere og trænere, der har Gerlevs værdier med sig i hjertet. Med en stærk faglig ballast i ryggen støtter, styrker og hjælper de eleverne i deres udvikling. Lærergruppen har den diversitet, der skal til for at gøre hverdagen alsidig og dit ophold nærværende, uanset hvem du er. Relationen mellem elev og lærer er tæt på en højskole, fordi undervisning og fritid foregår under samme tag. Forvent at blive mødt med respekt, nysgerrighed og et ligeværdigt blik og måske et udfordrende spørgsmål eller et skub til at gå nye veje.  

Gerlev Idrætshøjskole Volleyball

Mere end idræt

Værdisættet om idrættens kvaliteter er grundlaget for Gerlevs væren i verden. Det betyder, at den måde, vi underviser på og mødes i idrætten, gør idrætten til langt mere end blot faglig fordybelse og dygtiggørelse. Du vil opleve, at lærerne bringer værdierne i spil i undervisningen og i det hele taget i det menneskesyn, vi kræver af os selv og hinanden her på Gerlev. Desuden vægtes elevtræning og sammenhold i undervisning højt

IMG 9624 | Gerlev Idrætshøjskole

Den typiske Gerlev'er

Vi er ikke vilde med at putte folk i kasser. Det giver ofte hverken mening eller værdi. Alligvel får I her svar på de ofte stillede spørgsmål om elevgruppen: Gennemsnitsalderen på Gerlev er ca. 22 år. Kønsfordelingen er ca. 60/40 kvinder og mænd. De fleste er igang med første eller andet sabbatår efter gymnasiet eller tager en pause fra uddannelsen. De kommer fra alle dele af landet og har vidt forskellige baggrund. 

Citat - Gerlev idrætshøjskole

Læringsmiljøet er superfedt. Vi har kompetente lærere, der ved, hvad de snakker om. Ud over at engagere sig i undervisningen, engagerer de sig i eleverne på det menneskelige plan. 

Nikolaj Nilsson, tidligere elev

mød en gerlev'er

Elevportræt Albert Mortensen

Albert Mortensen

Han kom hertil på en moderlig anbefaling og ikke mindst trak Gerlevs discgolf-faciliteter i ham. Albert kom til Gerlev som 21-årig. Gerlev kryber under huden på de fleste, og der for

Læs mere »
IMG 2171 | Gerlev Idrætshøjskole

Kristine Vejbæk

Mød Kristine, som valgte idrætshøjskolen på trods af, at hun aldrig før har dyrket idræt i sit liv, og blev så vild med det, at hun tog et ophold mere

Læs mere »
Elevportræt Fredrik og Theis

Frederik og Theis

Er der ligheder mellem højskole og livet i uniform? Ja, mener to elever fra efterårsholdet 2021. Personlig udvikling og fællesskab er to af kodeordene.  I millitæret får man ofte fortalt,

Læs mere »

Mød underviserne

Elever og lærere