CrossFit – aflyst pga. Corona

maj, 2020

28maj01junCrossFit - aflyst pga. Corona

Tid

28. maj, 16:00 - 1. juni, 16:00

Sted

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28, 4200 Slagelse

Kursusbeskrivelse

Kom med på en lille uges intens CrossFit camp med varieret højintens og funktionel træning. Med fællesskabet i ryggen kommer du til at løfte, skubbe, trække og mærke din krop blive stærkere. Alle kan være med!

Vi fordyber os bl.a. i vægtløftning og du får tips og progressioner til at forbedre din håndstand og grundfærdigheder som pull-ups, muscle-ups og rope climbs. Vi tager også de faglige diskussioner om- og refleksioner over træning og kost. Vi har desuden stor erfaring i at tilpasse øvelser til dit niveau. Kurset er for dig, der ønsker at forbedre din teknik i forskellige elementer af CrossFit uanset, om du er helt grøn eller om du har trænet i flere år.

Vi er altid på udkig efter nye træningsinstrumenter i nye omgivelser. Vi bruger vægtstænger, kettlebells, medicinbolde, prowlers, kropsvægt, traktordæk og meget mere og vi udnytter udfordringerne i vores nærmiljø såsom skolens bakker, sandgraven og svømmehallen.

Udover at denne kreative brug af instrumenter og omgivelser aktiverer mange muskelgrupper på en gang, gør det også træningen legende, afvekslende og inspirerende.


Aktiviteter og tilbud

  • Morgensamling
  • Hård træning
  • Forbedring af grundfærdigheder
  • Faglige diskussioner om træning og kost
  • Foredrag
  • Øvelser tilpasses niveau

Undervisere

Mads Gravholt
Kursusleder og  CrossFit-lærer på Gerlev Idrætshøjskole. Uddannet CrossFit-instruktør fra CrossFit Copenhagen, og har arbejdet med styrketræning og sundhed siden 2009. Undervist i CF siden 2009 i Odense. Idrætsuddannet fra Syddansk Universitet – træningsfysiologisk retning.

Yderligere undervisere følger senere.


Priser og tilmelding

Sovesal: kr. 2.595
3-mands værelse: kr. 3.295
Dobbeltværelse: kr. 3.595

Hele kursusafgiften betales ved tilmelding.

Tilmelding:

CrossFit

Comments are closed.

X