Natural Move

Natural Move

  • Få sved på kroppen og udforsk din krops bevægelsesmuligheder
  • Bevæg dig med større frihed, lethed og præcision
  • En mere helhedsorienteret og naturlig måde at opnå styrke, smidighed og koordination
  • Funktionelt og intenst fundament til andre discipliner
  • Hovedfagsrejse til den smukke natur omkring Zadar, Kroatien

 

Natural Move går ud på at udforske, kultivere og optimere vores naturlige bevægelser – bevægelser, der ofte bliver negligeret i det moderne informationssamfund og den moderne fitnesskultur.

Med Natural Move på Gerlev kommer du tilbage til dine rødder og grundbevægelser. En generel tendens vi ser lige nu indenfor bevægelseskultur.

 

En personlig, legende og naturlig træning

Træningen i Natural Move er legende og bevægelsesorienteret. Vi udforsker forskellige metoder til at træne hele kroppen og hjernen. Gennem leg, intens træning og varierende discipliner løsner vi op og udvikler din krops evner.

Natural Move er en rigtig god basis for en hvilken som helst sportsgren eller træning. Det er et mosaik af discipliner, og du vil hurtigt lære, hvordan du kan kombinere din helt egen bevægelses- og træningsstil. Du vil bliver overrasket over, hvor godt vidt forskellige discipliner komplimenterer hinanden.

Discipliner som indgår i undervisningen er – hold nu fast! :

Parkour, Slackline, Tree-running, Barefoot running, Brazilian Jiu Jitsu, Judo, Brydning, Low gate locomotion, Gymnastic Strength Training, Running and change of direction, Catching and throwing, Breathing, Mobility training, Freedom of movement, Improvisation, Lifting and carrying objects, Acro Yoga, Jumping and landing, Boxing, Martial arts og Gymnatics.

 

Du kan mere end du tror

Udover at arbejde med bevægelser, fokuserer vi også på det miljø, vi bevæger os i, og undersøger hvordan forskellige overflader, temperatur og højder påvirker vores evne til at bevæge os. Det handler om styrke, koordination og kropskontrol.

Vælger du dette fag som hovedfag, vil du også blive introduceret til filosofien bag faget, lære om grundlægger Ewan Le Corre og de tre fundamentale, universelle menneskelige bevægelseselementer: Manipulative, Locomotive, og combative.

Fri bevægelse, styrke, kreativitet, og ikke mindst natur!

Morten Zacho - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Det er interessant at lære at lave de her komplekse bevægelser der er rigtig gode for kroppen. Jeg er overbevist om at jeg kan bruge Natural Movement, fordi det er en træning der er god til at udvikle kroppen – der hvor kroppen er, uden at belaste den for meget. Det er naturlige bevægelser og skaber en naturlig styrke.”

Gerd Kaisa Vorren, professionel danser og parkour-udøver


Mere om Natural Movement.


gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-facebook-green-ikon-400x400

Mere på FACEBOOK

Fotos, levende billeder og spændende fortællinger
– fra NATURAL MOVEMENT.X