PARKOUR

Alle kan være med.. du skal ikke være stærk i forvejen – det bliver du. Du vil opleve at vi kun arbejder med risiko en lille del af timerne, og at tilgangen er meget velovervejet. Vi flytter vores grænser med åbne øjne og nysgerrighed – vi undgår altid gruppepres og knuder i maven, vi er ikke ude efter midlertidige adrenalinsus men derimod holdbare skills.

Parkour går ud på at bruge det urbane miljø aktivt og kreativt til bevægelse, det er en tankeproces, der åbner en verden af muligheder. Vi bruger filosofien Methode Naturelle som basis i vores grundtræning. Vi sætter fokus på funktionalitet og flow – vi forbereder dig til gradvist at kunne klare større og større udfordringer.

Parkour er en bevægelsesdisciplin hvor man søger det naturlige flow gennem det natulige eller urbane rom. Målet er at overkomme forhindringer der måtte komme i vejen, så hurtigt og effektivt som muligt. Gerlev har siden 2003 udbudt parkour som hovedfag eller sidefag. Kom med og oplev en bevægelses verden med et stærkt træningsmiljø.

Det er behændighed og bevægelsesglæde, det er funktionel styrketræning og grundig teknisk motorisk basis… Du kommer i god form, men det er sekundært.