WINDSURFING

Naturen bliver din bedste ven og nogle gange en meget insisterende modstander! Men det er en fantastisk oplevelse, når du i samspil med naturen kan flyve hen over havet.
Kampen med brættet, sejlet og vinden er intens – og det kræver stort nærvær at mærke de justeringer der skal til for at du med et stort smil på læben oplever glæden og legen ved windsurfing.

De første undervisningstimer på Gerlev, gennemgår vi sejl-teori og sikkerhed på havet. Du vil også introduceres gennem en lille “sejltur” på land hvor de fundamentale manøvrer vises og øves.
Herefter tager vi på ture til fjorden eller havet, alt efter vindretning. På vandet vil du og din makker lære at håndtere, bræt, sejl, vind og bølger. Der er fokus på at I får individuel feedback og gode råd på vandet, så du hurtigt udvikler dig som windsurfer og oplever suset når du får fart på.
Du kan låne våddragt på Gerlev, men hvis du selv har en er du meget velkommen til at tage den med.

Windsurfing er et rigtig godt højskolefag, hvor du uanset om du er nybegynder eller erfaren windsurfer vil udvikle dig meget, og du vil lære dig selv bedre at kende.Der er windsurfing på Gerlev er i den første del af efterårs opholdet og den sidste del af forårs opholdet, hvor der er en fornuftige vandtemperatur.

Som windsurfer, kommer du i kontakt med dig selv, din mentale styrke, din tålmodighed, din balance og naturens fantastiske kræfter.