YOGA

Yoga er en rejse i egen krop og sind. At træde ind på måtten giver mulighed for at skabe et rum til at udforske, udfordre og balancere krop og dit sind – forene hele dig. I Yoga møder du ikke konkurrencen og det er ikke fokus på præstationen, yoga er mere en kunst og et personlig udtryk. Yoga sørger for at du kommer i bedre form gennem en rejse i kroppens holistisk univers. 

Yoga kan være fysisk hård og konfronterende mentalt, og samtidig virke forløsende, regenererende og opløftende. Vi skal nørde teknik, udforske kreative sekvenser, gå i dybden med stræk, arbejde med åndedræt, meditation og afspænding. Fokus er på at skabe en større viden om den holistisk tilgang til sundhed og velvære som du kan drage nytte af i din hverdag.

Yoga på Gerlev er et godt fag for dig der vil arbejde i dybden med dig selv. Hvis du er kommet til skade eller ønsker at arbejde med fysiske eller mentale udfordringer kan yoga være et sidefag som komplimentere alt det andet du laver. Vi arbejder med Yoga både indendørs og udendørs – yoga kræver kun lidt plads men masser af opmærksomhed.
Vi ses på måtten.

Know Yoga, Know Peace. No Yoga, No Peace.