Familiehøjskole – UDSOLGT

juli, 2020

19jul(jul 19)17:0025(jul 25)10:00Familiehøjskole - UDSOLGT

Tid

19. juli, 17:00 - 25. juli, 10:00

Sted

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28, 4200 Slagelse

Kursusbeskrivelse

Gerlevs populære familiehøjskole er noget helt særligt. Noget af det særlige er blandt andet, at vi alle træder sammen ind i en eventyrlig fortælling. Vi skaber et fællesskab hvor der er plads til alle – med et hav af sjove og udfordrende aktiviteter, for både børn og voksne.

Når I ankommer, bliver I med det samme viklet ind i fortællingen, som udfolder sig i teater og aktiviteter henover hele ugen. Der er nogle mystiske tyve på spil, som er kommet fra fremtiden for at stjæle noget meget værdifuldt og essentielt.

For at løse mysteriet har vi inviteret Sherlock Holmes og Watson, og en fyr der hedder Bob. Men, de kan ikke klare det alene, så vi må alle tage med ind i fremtiden for at fange tyvene. Så kom meget gerne til Gerlev og hjælp os!

Hver morgen samles alle til morgensamling, hvor fortællingen udspiller sig på scenen. Resten af formiddagen er alle børnene inddelt i grupper efter alder og de voksne har studiefag, foredrag eller idræt. I skemaet kan ses eksempler på idræt fra sidste års familiehøjskole.

Efter frokost mødes alle til fællessang, inden der er familieidræt. I familieidræt er børn og voksne sammen og udfordres med idræt, leg og spændende opgaver.

Onsdag er en særlig dag på familiehøjskole, hvor vi er på tur fra ca. kl. 11 – og spiser frokost og drikker eftermiddags kaffe i en skov, ved en strand eller hvor temaet bringer os hen. Onsdag aften slutter vi af med en rigtig hyggelig grill aften i Gerlev´s Legepark.

Inden aftensmad er der hver dag mulighed for at bruge skolens eget svømmebassin eller tage en tur på Gerlevs meget populære vandrutsjebane.

Nogle aftener er alle samlet til fælles aktiviteter, og nogle aftener er børn og voksne hver for sig. De voksne bliver udsat for højskole og debat, mens børnene laver forskellige aktiviteter. Efter aftenarrangementet kan i, hvis i har lyst, få en godnathistorie for børn og voksne, og derefter er der sangcafe for de voksne.

Børn kan deltage i programmet fra 5 år og op.


Eksempel på skema


Skemaet fra sommeren 2019. Det endelige skema fir 2020 bliver sendt ud 4 uger før kursets start.


Undervisere

Julie Hauge Andersson

Kursusleder og højskolelærer på Gerlev Idrætshøjskole.

Yderligere undervisere følger senere.

Priser og tilmelding

Voksen: kr. 4.695,-
Barn 13-16 år: kr. 3.395,-
Barn 5-12 år: kr. 2.895,-

 

Kurset er udsolgt.

Der er stadig åben for tilmeldinger til:

Familiegospel i uge 28

   

 

Comments are closed.

X