juli, 2021

25jul(jul 25)16:0031(jul 31)10:00Familiehøjskole - UDSOLGT

Tid

25. juli, 16:00 - 31. juli, 10:00

Sted

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28, 4200 Slagelse

Kursusbeskrivelse

Gerlevs populære familiehøjskole er noget helt særligt. Noget af det særlige er blandt andet, at vi alle træder sammen ind i en eventyrlig fortælling. Vi skaber et fællesskab hvor der er plads til alle – med et hav af sjove og udfordrende aktiviteter, for både børn og voksne.

Når I ankommer, bliver I med det samme viklet ind i fortællingen, som udfolder sig i teater og aktiviteter henover hele ugen. Vi er taget til Grønland med Kaj og Andrea, og der er onde kræfter på spil. Kaj og Andrea er blevet voksne og prøver at bekæmpe de onde, men de har brug for hjælp. Så kom meget gerne til Gerlev og hjælp dem!

Hver morgen samles alle til morgensamling, hvor fortællingen udspiller sig på scenen. Resten af formiddagen er alle børnene inddelt i grupper efter alder og de voksne har studiefag, foredrag eller idræt. I skemaet kan ses eksempler på idræt fra sidste års familiehøjskole.

Efter frokost mødes alle til fællessang, inden der er familieidræt. I familieidræt er børn og voksne sammen og udfordres med idræt, leg og spændende opgaver.

Onsdag er en særlig dag på familiehøjskole, hvor vi er på tur fra ca. kl. 11 – og spiser frokost og drikker eftermiddags kaffe i en skov, ved en strand eller hvor temaet bringer os hen. Onsdag aften slutter vi af med en rigtig hyggelig grill aften i Gerlev´s Legepark.

Inden aftensmad er der hver dag mulighed for at bruge skolens eget svømmebassin eller tage en tur på Gerlevs meget populære vandrutsjebane.

Nogle aftener er alle samlet til fælles aktiviteter, og nogle aftener er børn og voksne hver for sig. De voksne bliver udsat for højskole og debat, mens børnene laver forskellige aktiviteter. Efter aftenarrangementet kan i, hvis i har lyst, få en godnathistorie for børn og voksne, og derefter er der sangcafe for de voksne.

Børn kan deltage i programmet fra 5 år og op.


Skema for ugen


Undervisere

Julie Hauge Andersson

Kursusleder og højskolelærer på Gerlev Idrætshøjskole.

Yderligere undervisere følger senere.


Priser og tilmelding

Voksen: kr. 4.695,-
Barn 13-16 år: kr. 3.395,-
Barn 5-12 år: kr. 2.895,-

Tilmeldings procedure:

Alle deltagere skal tilmeldes separat. Der er ét link til voksne og ét til børn.
For at vi kan se, at I hører sammen som familie, bedes I indtaste den samme mail på alle tilmeldinger og vælge et ”Familienavn”.

”Familienavnet” kan være jeres efternavn eller bare et fedt navn, I synes, kendetegner jeres familie.
På den måde ved vi, at I hører sammen.☺

Når I indtaster børnenes fødselsdato, er det i et format med dato/måned/år – f.eks: 03102003 og ikke med de sidste 4 cifre i cpr. nummeret.
Det vil være en stor hjælp, hvis I er omhyggelige med det.☺

Vi er desværre allerede udsolgt. Hvis du ønsker at komme på venteliste, så skriv til gerlev@gerlev.dk

Vi håber og satser på, at kurset kan køre som planlagt. Situationen kan selvfølgelig ændre sig – og i så fald, skriver vi ud til alle tilmeldte med det samme. Vi har, som et led i Corona-håndteringen, ændret på vores afbestillingsregler. Det betyder, at du naturligvis får det fulde beløb tilbage, skulle vi været nødsaget til at aflyse.

X