Familiehøjskole

juli, 2018

22jul - 28jul 2217:00jul 28Familiehøjskole

Tid

22. juli, 17:00 - 28. juli, 10:00

Sted

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28, 4200 Slagelse

Kursusbeskrivelse

Familiehøjskolen på Gerlev er noget helt særligt. Noget af det særlige er blandt andet, at vi alle træder sammen ind i en eventyrlig fortælling.

Når I ankommer, bliver I med det samme viklet ind i fortællingen, som udfolder sig i teater og aktiviteter henover hele ugen. I år skal vi med Kong Fu Panda til Legoland (altså Gerlev’s helt egen udgave af Legoland – ikke den rigtige). Sammen med Kong Fu Panda  og hans venner skal vi bekæmpe ondskab. Hver formiddag er alle børn inddelt i grupper efter alder, og de voksne har studiefag, foredrag eller idræt eksempelvis beachvolley, fodbold, dans, bevægelse, o-løb, crossfit, parkour, judo, natural movement eller leg.

Årets emne: Kong Fu Panda i Legoland!

Onsdag er en særlig dag, hvor vi er på tur fra ca. kl. 11 – og spiser frokost og drikker eftermiddags kaffe i en skov, ved en strand eller hvor temaet bringer os hen. Onsdag aften slutter vi af med en rigtig hyggelig grill aften i Gerlev´s Legepark.

Inden aftensmad er der hver dag mulighed for at bruge skolens egen svømmehal eller tage en tur på Gerlevs meget populære vandrutsjebane.

Om aftenen er alle samlet til aftenaktiviteter og festlige input. Efter aftenarrangementet kan du, hvis du har lyst, få en godnathistorie for børn og voksne.


UNDERVISERE:

Julie Hauge, kursusleder og fast lærer på Gerlev Idrætshøjskole
Kristian Maagaard, magisk musiklærer og godnathistorie fortæller
Martin Lykkegaard, Jo Kyrre Skogstad og Louise Seloy som alle 3 er faste lærere på Gerlev vil varetage noget af undervisningen for de voksne
+ rigtig mange af de allerbedste tidligere Gerlev elever

 

PRISER OG TILMELDING

Voksen: DKK 4.895
13-16 år: DKK 3.195
5-12 år: DKK 2.795

Børn kan deltage fra 5 år og opefter.


TILMELD DIG HER

Vi har nu lagt om til online betaling af vores kurser, så du vil blive præsenteret for et betalingsvindue, når du har indsendt din tilmelding. 
Hele kursusafgiften for den voksne deltager betales ved tilmelding. Man er ikke tilmeldt hvis man ikke har betalt kursusafgiften. Opkrævning for deltagende børn eftersendes pr. mail.

Comments are closed.