Impro teater med Søren Hauch-Fausbøll – UDSOLGT

november, 2019

27nov01decImpro teater med Søren Hauch-Fausbøll - UDSOLGT

Tid

27. november, 17:00 - 1. december, 10:00

Sted

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28, 4200 Slagelse

Kursusbeskrivelse

Impro teater med Søren Hauch-Fausbøll giver en enestående mulighed for virkelig at lege med improvisation og teater. Det er fire tætpakkede dage, med grin, leg og kreativitet. Det kræver ingen særlige forudsætninger eller erfaringer. Det eneste, der skal til, er, at du tør sige JA!

På Gerlevs impro teater kursus kommer du helt tæt på – og i højskolens hyggelige og trygge rammer kan det blive rigtig sjovt. Sammen vil vi skabe spændende og interessante historier, som skabes fordi vi leger og siger ja. Igennem improvisation og teater er der også en stor chance for, at du opdager nye sider af dig selv. Du bliver udfordret på din evne til at acceptere situationen som den er er, og at få det bedste ud af den – sammen med dine medspillere. Det er vigtigt at sige ja til sig selv og sine egne ideer OG til sine medspillere og deres ideer. Man skal ikke være bange for at fejle, for der er ikke noget der er “rigtigt og forkert” i impro teater. De vigtigste ingredienser er lysten til at lege og evnen til at være nysgerrighed og nærværende.

Som en ekstra bonus kommer Torben Zeller og besøger os lørdag aften, hvor Søren og Torben vil optræde for os – og det bliver med garanti inspirerende og underholdende.

Impro teater på Gerlev er et højskolekursus, og som det kan ses i skemaet vil der også være andre spændende input leveret af Julie Hauge.

 


Plan for ugen

Impro-teater-kursus-i-november-endelig-version-1

 


Undervisere

Søren Hauch-Fausbøll

Det er svært at forestille sig en mere kompetent underviser end Søren Hauch-Fausbøll som mange af os har set i “Så hatten passer”, “Hatten rundt” osv. på tv – hvor han sammen med resten af skuespiller-holdet leverede impro teater i høj klasse.
Foto af Søren i toppen: Else Marie Quvang.

Julie Hauge Andersson

Kursusleder og højskolelærer på Gerlev Idrætshøjskole. Julie har været kursusleder fast kursusleder på vores øvrige familiekurser igennem de sidste 15 år.

 


Priser og tilmelding

Dobbeltværelse: kr. 4.495,-
Enkeltværelse: kr. 5.495,-

Skriv til gerlev@gerlev hvis du ønsker at komme på venteliste eller ønsker at få besked når vi kender datoerne for det næste impro kursus. 

  

 

Comments are closed.

X