NytårsGospel Gerlev – AFLYST PGA CORONA

december, 2020

28dec01janNytårsGospel Gerlev - AFLYST PGA CORONA

Tid

28. december, 10:00 - 1. januar, 11:30

Sted

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28, 4200 Slagelse

Kursusbeskrivelse

NytårsGospel på Gerlev er et højskolekursus med sang for alle, som har lyst til at prøve kræfter med den meget livsbekræftende Gospel musik. Der er undervisningstilbud til alle – lige fra nybegyndere til erfarne korsangere, solister og nodeanalfabeter. Eneste forudsætning for deltagelse er lysten til at være med!

Hver morgen er der morgensamling, med sang fra højskolesangbogen og et spændende oplæg, og derefter fælleskor som fælles start på dagen. Derefter kan du vælge mellem flere forskellige workshops.
Efter en lækker frokost – tilberedt af Gerlevs dygtige køkkenpersonale – er der et modul mere, som du kan fordyber dig i resten af ugen. I modulerne vil du opleve nogle af landets bedste undervisere, som vil sørge for masser af udfordringer til både begyndere og øvede.
Sidst på eftermiddagen er Hans Christian Jochimsen vært i GospelOasen. Skiftende undervisere gæster oasen, og programmet vil byde på koncertindslag, historiefortælling… og mon ikke også vi skal synge lidt.

Aftenerne på NytårsGospel byder på højskoleaften, lærerkoncert med nogle af Danmarks bedste gospel musikere og sanger.
Og – så skal vi selvfølgelig have et brag af en nytårsaften, med dronningens nytårstale. Festmiddag. Kransekage. Champagne. Og masser af gospel!

Der er masser af højskole, hygge og fællesskab på NytårsGospel. Så kom og syng med! Du vil ikke fortryde det.
En af Danmarks bedste Gospel dirigenter og sangskriver Hans Christian Jochimsen har samlet et virkelig stærkt hold af undervisere, der sammen med Julie Hauge vil sørge for en fantastisk Højskole uge med masser af Gospel.

Se SKEMA
Se UNDERVISERE
Se MODULER


KURSUSLEDER

Julie Hauge Andersson
Kursusleder og højskolelærer på Gerlev Idrætshøjskole.

Hans Christian Jochimsen
Kursusleder og underviser.


PRISER OG TILMELDING

Sovesal: 2.995,-
Tripleværelse: 3.595,-
Dobbelværelse: 3.895,-
Enkeltværelse: 4.995,-

 

Comments are closed.

X