Senior yoga

februar, 2019

25feb01marSenior yoga

Tid

25. februar, 16:00 - 1. marts, 16:00

Sted

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28, 4200 Slagelse

Kursusbeskrivelse

Et kursus til alle som har lyst til at dykke ned i yogaens fantastiske verden – både praktisk gennem bevægelse og teoretisk via filosofi. Mærk yoga’ens unikke evne til at bringe dig tættere på dig selv, give dig ro og styrke din krop og dit sind.

Yoga adskiller sig fra andre bevægelsesformer. Måtten er din og hvordan din egen yogapraksis udvikler sig, er helt op til dig! Din krop har så meget potentiale. Du kommer til at opbygge styrke, udholdenhed, smidighed og redskaber til spændingsfrigørelse. Her kan alle være med.

Dagene starter med morgensamling, morgensang og intentionen for dagen. De fleste dage er din underviser Karen Tengberg, Hatha Yoga lærer og Holistisk Lifestyle Coach. I løbet af ugen vil det både være Karen og andre gæstelærere som vil inspirere dig i emner såsom det positive livssyn, kost og ernæring samt yogaens filosofiske tanker. Perspektiver der skal udfordre dig, inspirere dig og give dig lyst til at reflektere.

Der vil også være mulighed for at gå ture i den skønne natur ved Gerlev. Tag en dukkert i poolen, gå i sauna eller prøve vores udendørs vildmarksbad. Gerlevs køkken forkæler os med sund og veltilberedt mad. Der er med garanti også mulighed for helt nye smagsoplevelser!

Der loves en hel uge med masser af yoga, sjov, partner øvelser, og forkælelse – altsammen i højskolens ramme, hvor der hver aften hygges med caféarrangementer, fællessang/kor, spil/spas eller debat og underholdning, der perspektiverer kursets emner.


Eksempler på aktiviteter

  • Hatha-yoga
  • Partner øveleser
  • Morgensamlinger
  • Gåture
  • Svømning
  • Café arrangementer
  • Foredrag og inspirerende diskussioner
  • Besøg i Gerlev Legepark
  • Sjov, hygge og fællesskab

 


Undervisere

Karen Tengberg
Yoga-underviser på Gerlev Idrætshøjskole. Hatha Yoga lærer og Holistisk Lifestyle Coach.

Yderligere undervisere følger senere.


Priser og tilmelding

Dobbeltværelse: kr. 4.495
Enkeltværelse: kr 5.495 – UDSOLGT
Dagkursist: kr. 3.895

* Du får 20 % rabat, hvis du er medlem af Ældre Sagen

 

 

TILMELD DIG KURSET

Vi har nu lagt om til online betaling af vores kurser, så du vil blive præsenteret for et betalingsvindue, når du har indsendt din tilmelding. Hele kursusafgiften betales ved tilmelding.

 

Comments are closed.

X