juli, 2021

04jul(jul 4)13:3010(jul 10)10:00SommerGospel 2

Tid

4. juli, 13:30 - 10. juli, 10:00

Sted

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28, 4200 Slagelse

Kursusbeskrivelse

SommerGospel på Gerlev er et højskolekursus med sang for alle, som har lyst til at prøve kræfter med den meget livsbekræftende Gospel musik. Der er der undervisningstilbud til alle – lige fra nybegyndere til erfarne korsangere, gospeldirigenter, solister, musikere og nodeanalfabeter. Eneste forudsætning for deltagelse er lysten til at være med!

Hver morgen er der morgensamling, med sang fra højskolesangbogen og et spændende oplæg, og derefter fælleskor som fælles start på dagen. Derefter kan du vælge mellem flere forskellige workshops. Du kan synge i gospelkor, synge solo, udvikle din rytmiske bevisthed med STOMP.

Efter en lækker frokost – tilberedt af Gerlevs dygtige køkkenpersonale – vælger du 2 moduler mere, som du kan fordyber dig i resten af ugen. I modulerne vil du opleve nogle af landets bedste undervisere, som vil sørge for masser af udfordringer til både begyndere og øvede.

Aftenerne på SommerGospel byder på højskoleaften, lærerkoncert, GospelGudstjeneste, GospelJam og festaften.
Hvert år deltager 5-600 mennesker på vores sommergospelkurser. De deltager, fordi der er plads til alle på SommerGospel! Plads til at være den man er.

Der er masser af højskole, hygge og fællesskab på et SommerGospel kursus. Så kom og syng med! Du vil ikke fortryde det.
En af Danmarks bedste Gospel dirigenter og sangskriver Hans Christian Jochimsen har samlet et virkelig stærkt hold af undervisere, der sammen med Julie Hauge vil sørge for en fantastisk Højskole uge med masser af Gospel

Ud over SommerGospel 2 tilbyder vi også SommerGospel 1 og FamilieGospel.


Skema

Læs mere om de enkelte moduler på gospelnet.dk.


Undervisere

Julie Hauge Andersson

Kursusleder og højskolelærer på Gerlev Idrætshøjskole.

Hans Christian Jochimsen

Kursusleder og underviser. Se mere hos Gospel Factory.

Danske og Internationale Gospel undervisere. 


Priser og tilmelding

Telt eller campingvogn fuld pris: 3.395,-
Sovesal fuld pris: 3.595,-
Dobbelt – fuld pris: 4.695,- UDSOLGT
Triple – fuld pris: 4.350,- UDSOLGT
Enkeltværelse – fuld pris: 5.895,- UDSOLGT

Hele kursusafgiften kan betales ved tilmelding.

Vi håber og satser på, at kurset kan køre som planlagt. Situationen kan selvfølgelig ændre sig – og i så fald, skriver vi ud til alle tilmeldte med det samme. Vi har, som et led i Corona-håndteringen, ændret på vores afbestillingsregler. Det betyder, at du naturligvis får det fulde beløb tilbage, skulle vi været nødsaget til at aflyse.

Tilmelding:

Tilmeld dig her
X