Svøm videre – svømning for voksne – AFLYST

august, 2017

6aug - 12aug 617:00aug 12Svøm videre - svømning for voksne - AFLYST

Tid

6. august, 17:00 - 12. august, 10:00

Sted

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28, 4200 Slagelse

Kursusbeskrivelse

Kan du svømme 20 m og kan du svømme lidt crawl og brystsvømning? Kan du flyde på maven og er du tryg ved at ligge på ryggen? Kan du også dykke efter ting på bunden, der hvor du kan bunde?

Hvis du svarer ja til spørgsmålene, er Svøm videre et kursus for dig. Vi arbejder med med vejrtrækningen og rytmen i din crawl og bryst og prøver kræfter med rygcrawl. Vi øver os i at hoppe fra kanten og dykker på lidt dybere vand. Måske har du også lyst til at lære en vending til din stilart. På kurset Svøm videre – svømning for voksne får vi dig videre fra begyndersvømningen. Vi arbejder med svømmeteknikken i både crawl og brystsvømning, og samtidig arbejder vi med vandet som et element, der kan bruges til andet end at svømme i.

Det tager tid at blive en dygtig svømmer, og resultatet af dette kursus afhænger af dit udgangspunkt. Ved at tage et koncentreret forløb, hvor vi er i vandet to gangedagligt, vil du opleve, at du over ganske kort tid, vil have forbedret dig næsten lige så meget, som du ellers ville have gjort på en hel svømmesæson.

Kurset omfatter 18 lektioner i vandet og andre aktiviteter på højskolen i form af ture i omegnen, foredrag, sang og samvær med andre kursister.

Har du brug for at lære at svømme enten crawl eller brystsvømning, henviser vi til kurset Svømning for begyndere.

Husk at du på Gerlev Idrætshøjskole kan vælge mellem tre kursustrin på vores svømmekurser for voksne
Trin 1Fra vandskræk til vandglæde
Trin 2Svømning for begyndere
Trin 3Svøm videre


 

UNDERVISERE

Lars Studs, lærer på Gerlev Idrætshøjskole

 

 

PRISER OG TILMELDING

Dobbeltværelse: kr. 4.995
Enkeltværelse: kr. 6.195
* Hvis du er medlem af Ældre Sagen, får du 20% i rabat på prisen.

Comments are closed.