Yoga & Mindfulness

januar, 2020

31jan16:0010:00Yoga & Mindfulness

Tid

31. januar, 16:00 - 31. januar, 10:00

Sted

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28, 4200 Slagelse

Kursusbeskrivelse

Få en uge med yoga & mindfulness. En uge fyldt med træning, afspænding, kreativitet, højskole, sund mad og socialt samvær. Kom alene eller tag en ven med – alle er velkomne både begyndere og øvede.

Hver dag starter vi med fælles morgensamling efter et nærende morgenmåltid. Resten af dagen veksler mellem undervisning i yoga og mindfulness samt kreative og kulturelle oplæg.

På Gerlevs Yoga & mindfulness kursus dyrker vi flere typer yoga både hatha yoga og restorativ yoga. Vi fokuserer på styrke, stræk, balance og forbindelsen mellem krop og sind.

I mindfulness arbejder vi med meditationer og kreative selvudviklingsøvelser indendørs som udendørs. Vi arbejder både i grupper og individuelt. Dagene indeholder både praksis og teori indenfor begge felter.

Undervisningen foregår i vores studier på trægulv. Vi har måtter og tæpper, men du er også velkommen til at medbringe dit eget udstyr, hvis du foretrækker at bruge det. Vi træner i bevægelsestøj.

Vi byder også på morgensamling, yoga i vand, saunagus, vildmarksbad, gåture og social hygge på holdet. Sidste aften rundes af med en festlig middag.

Gerlev står for bevægelse, skøn natur og sund mad. Vores dygtige kokke sammensætter en lækker menu og det er også muligt at vælge vegansk eller vegetarisk.


Eksempel på skema


Undervisere

Louise Seloy Klok

Kursusleder og fast danseinstruktør på Gerlev med yoga som sidefag.

Karen Tengberg

Yoga underviser på Gerlev. Uddannet Hatha Yoga-lærer, personlig træner og energiterapeut.

 


Priser og tilmelding

Sovesal: kr. 3.550
3-mands værelse: kr. 4.350
Dobbeltværelse:
 kr. 4.695
Enkeltværelse: kr 5.795

Hele kursusafgiften betales ved tilmelding.

Comments are closed.

X