Yoga & Mindfulness

august, 2019

04aug(aug 4)16:0010(aug 10)10:00Yoga & Mindfulness

Tid

4. august, 16:00 - 10. august, 10:00

Sted

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28, 4200 Slagelse

Kursusbeskrivelse

Denne uge byder på træning, afspænding, kreativitet, højskole, sund mad og socialt samvær. Kom alene eller tag en ven med – alle er velkomne både begyndere og øvede.

På Gerlevs Yoga & Mindfulness kursus dyrker vi flere typer yoga både hatha yoga og restorativ yoga. Vi fokuserer på styrke, stræk, balance og forbindelsen mellem krop og sind.

I mindfulness arbejder vi med meditationer og kreative selvudviklingsøvelser indendørs som udendørs. Vi arbejder både i grupper og individuelt. Dagene indeholder både praksis og teori indenfor begge felter.

Undervisningen foregår i vores studier på trægulv. Vi har måtter og tæpper, men du er også velkommen til at medbringe dit eget udstyr, hvis du foretrækker at bruge det. Vi træner i bevægelsestøj.

Vi byder også på morgensamling, saunagus, vildmarksbad, gåture og social hygge på holdet. Sidste aften rundes af med en festlig middag.

Gerlev står for bevægelse, skøn natur og sund mad. Vores dygtige kok sammensætter en lækker menu og det er også muligt at vælge vegansk eller vegetarisk.


Eksempel på skema

 


Undervisere

Louise Seloy Klok

Louise Seloy Klok er fast underviser på Gerlev Idrætshøjskole og er kursets leder. Louise er professionel danser og koreograf og har skolens dansehold. Louise har altid selv dyrket yoga og mindfulness i sit professionelle virke og viderebringer nu de værktøjer til andre både på lange og korte kurser. Hun er uddannet indenfor Hatha Yoga og fokuserer især på den sunde holdning og på forbindelsen mellem krop og sind. Derudover underviser hun mindfulness og er meget inspireret af indiansk livsfilosofi, meditation og det kreative udtryk.


Merete Matthiesen

Merete Matthiesen har undervist yoga i 10 år med en baggrund indenfor gymnastik og dans. Hun har en bred erfaring både med eget yogastudie, eksterne yogastudier, firmaaftaler, workshops og retreats. Hun underviser i vinyasa, som er en yoga, hvor stillingerne er kædet sammen til en lang sekvens som udfordrer din styrke og derfor kan du også komme til at svede. Udover at være kandidat i pædagogisk filosofi, er hun uddannet ManuVision kropsterapeut som også afspejler sig i hendes yoga. Merete arbejder med styrke, balance og fleksibilitet og fokuserer på øget kropsbevidsthed og åndedrættet.


Priser og tilmelding

Dobbeltværelse: kr. 4.295
Enkeltværelse: kr 5.295
Sovesal: kr. 3.295

 

 

TILMELD DIG HER

Vi har nu lagt om til online betaling af vores kurser, så du vil blive præsenteret for et betalingsvindue, når du har indsendt din tilmelding. Hele kursusafgiften betales ved tilmelding.

 

Comments are closed.

X