Bliv
Elev
Besøg

Os

Fællesfag

5,5 timer pr. uge

Fællesfag er obligatoriske

Højskole er et levende fællesskab, der kun fungerer, hvis vi alle mødes i gode diskussioner, meningsudvekslinger og får nye input – sammen. Derfor finder du en række fællesfag på skemaet.

Elever på Gerlev Idrætshøjskole

Gerlev værdier og horisont

Gerlev vil både være i bevægelse – og være en bevægelse. Vi vil noget. Sammen. 

Derfor har vi debat, værdier, samfundsstrukturer, unges trivsel og kropskultur og bevægelsesglæde på programmet i de timer, vi kalder Gerlev værdier og Horisont. 

Vi vender blikket indad på det værdigrundlag, Gerlev står på og gerne vil dele – og udad med blik for omverden og sætter fokus på fx. bæredygtighed, kropsidealer og andre aktuelle temaer, der dukker op i samfundsdebatten. 

Andre fællesfag

Gerlev Idrætshøjskole Forældredag

Fællestime

I fællestimerne mødes alle elever på tværs af hovedfag til anderledes og sjove aktiviteter og idrætsformer. Målet med fællestimerne er, at vi mødes i nye konstellationer, så vi får øje på flere  personer og kvaliteter ved hinanden. 

Elever på Gerlev Idrætshøjskole

skolemøde

En slags Klassens time for højskolen. Et demokratisk møde mellem alle elever og lærere, hvor vi vender alt lige fra trivsel til praktiske udmeldinger og spørgsmål. Elever sætter også emner på dagsordenen. 

Livet på Gerlev Idrætshøjskole

kor

En gang om ugen mødes vi til det store Gerlev-kor uanset musikalske evner. Alle synger med hvert deres næb, når vi samles  om melodien, budskabet og den fælles oplevelse det er, når menensker står tæt og synger. 

Elever på Gerlev Idrætshøjskole

højskoleaften

På højskoleaftener er det tid til eftertænksomhed. I begyndelsen kan det være en ryste-sammen “speed-dating” mellem alle nye elever. Andre gange bringer vi et filosofisk emne på banen. Højskolesangbogen er obligatorisk.  

Fællesfag