CROSSFIT

CROSSFIT

  • Kom i dit livs form med højintens og varieret træning
  • En overall forståelse for CrossFits og dets amerikanske rødder
  • Stærkt motiverende fællesskab og passionerede undervisere
  • Stor forståelsen for din egen krop
  • Studierejse til Polen og La Santa Sport

Et ophold på Gerlev med CrossFit som hovedfag er vejen til dit livs form. CrossFit er konstant varieret, højintens og funktionel træning. Med et stærkt fællesskab i ryggen kommer du til at løfte, skubbe, trække, svømme, og se din krop forandre sig.

Faget er både for dig, der vil gå i dybden med din træning, og for dig, der aldrig har trænet intensivt før. Uanset hvor du er, udfordrer vi dig på styrke, koordination, kondition, smidighed og agility. Så hop med ud over rampen, når vi med høj puls og et sus i maven tager fat på nogle intensive måneder med rå helkropstræning til lands, til vands og i luften. Du får sved på panden, stærke muskler, og vi er klar til at give dig en masse sociale, sjove og inspirerende stunder.

Motiverende fællesskaber

CrossFit-træningen er rå og dens særlige stemning flytter dine fysiske grænser og højner forståelsen for din krop. I timerne er atmosfæren pulserende og dynamisk og vi er gode til at støtte hinanden i vores udfordringer – det gør de hårde træningstimer langt sjovere og mere lærerige. Når der ikke står CrossFit på skemaet, indgår du i familiemøder, fællestimer og højskolefag sammen med de øvrige højskoleelever. Du får derfor et unikt netværk og et Gerlev-fællesskab på tværs af nationalitet, køn og fysisk formåen.

Unikke rammer

I undervisningen er vi altid på udkig efter nye rammer, der kan udfordre rutinerne. Vi bruger vægtstænger, kettlebells, kropsvægt, traktordæk og meget mere, men vi dyrker samtidig de rammer og redskaber naturen og nærmiljøet skaber for os. Vi giver den gas i skolens sandgrav, men vi har også den unikke mulighed for at rykke CrossFit ind i svømmehallen, hvor vi kombinerer svømning med styrketræning, dæk og spring. Den kreative brug af instrumenter og omgivelser, aktiverer på samme tid mange forskellige muskelgrupper og gør træningen legende, afvekslende og inspirerende.

Foruden den praktiske træning, forholder vi os også til kropskultur, træningsplanlægning, skadeforebyggelse og kost, hvilket giver en solid grundviden, som især er gavnlig, hvis du vil arbejde videre med CrossFit, Idrætsstudiet eller fysisk træning.

Mads Gravholt - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Don’t use machines – become one”

Mads Gravholtgerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-facebook-green-ikon-400x400

CROSSFIT PÅ FACEBOOK

Fotos, levende billeder og spændende fortællinger
– fra CROSSFIT og vores mange rejser ud i verden.