Højintens og varieret træning
Forstå CrossFits og dets amerikanske rødder
Motiverende fællesskab
Passionerede undervisere
Studierejse til Berlin eller Paris

Et ophold på Gerlev med CrossFit som hovedfag er vejen til dit livs form. CrossFit er konstant varieret, højintens og funktionel træning. Med et stærkt fællesskab i ryggen kommer du til at løfte, skubbe, trække, svømme, og se din krop forandre sig.

Faget er både for dig, der vil gå i dybden med din træning, og for dig, der aldrig har trænet intensivt før. Uanset hvor du er, udfordrer vi dig på styrke, koordination, kondition, smidighed og agility. Så hop med ud over rampen, når vi med høj puls og et sus i maven tager fat på nogle intensive måneder med rå helkropstræning til lands, til vands og i luften. Du får sved på panden, stærke muskler, og vi er klar til at give dig en masse sociale, sjove og inspirerende stunder.

Motiverende fællesskaber
CrossFit-træningen er rå og dens særlige stemning flytter dine fysiske grænser og højner forståelsen for din krop. I timerne er atmosfæren pulserende og dynamisk og vi er gode til at støtte hinanden i vores udfordringer – det gør de hårde træningstimer langt sjovere og mere lærerige. Når der ikke står CrossFit på skemaet, indgår du i familiemøder, fællestimer og højskolefag sammen med de øvrige højskoleelever. Du får derfor et unikt netværk og et Gerlev-fællesskab på tværs af nationalitet, køn og fysisk formåen.

Unikke rammer
I undervisningen er vi altid på udkig efter nye rammer, der kan udfordre rutinerne. Vi bruger vægtstænger, kettlebells, kropsvægt, traktordæk og meget mere, men vi dyrker samtidig de rammer og redskaber naturen og nærmiljøet skaber for os. Vi giver den gas i skolens sandgrav, men vi har også den unikke mulighed for at rykke CrossFit ind i svømmehallen, hvor vi kombinerer svømning med styrketræning, dæk og spring. Den kreative brug af instrumenter og omgivelser, aktiverer på samme tid mange forskellige muskelgrupper og gør træningen legende, afvekslende og inspirerende.

Foruden den praktiske træning, forholder vi os også til kropskultur, træningsplanlægning, skadeforebyggelse og kost, hvilket giver en solid grundviden, som især er gavnlig, hvis du vil arbejde videre med CrossFit, Idrætsstudiet eller fysisk træning.

Hovedfag CrossFit udbydes i:

Efterårsskolen (17 uger)
Forårsskolen (9 uger)
Forårskolen (15 uger)

Underviser: Mads Gravholt

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Et ophold på Gerlev Idrætshøjskole varer typisk fra 16 til 40 uger. Læs mere om vore perioder og hvordan du kan sammensætte dit skema her.

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere. Læs mere om deres uddannelse og baggrund her.

TILMELD DIG HER

Vælg den periode du ønsker at være elev på Gerlev, hvilket hovedfag du vil fordybe dig i og om du vil bo sammen med en anden højskolekammerat.