Prøv forskellige dansestilarter og find dig selv som danser
Studierejse til europæisk danse-metropol
Fokus på danseglæde, teknik og personligt udtryk
Vi skaber en koreografi og du får lov at stå på scenen og optræde
Måske en begyndende dansekarriere?

På Gerlev Idrætshøjskole kan du dykke ned i dansens verden og gå på opdagelse. Vi træner ambitiøst, dyrker danseglæden og oplever, hvad dansen har at lære os.
Danselinjen træner i bevægelseshuset på trægulv og med udsigt over Gerlevs natur. Det smukke rum er dansernes hjem og mange går ned og træner videre i deres fritid. På Gerlev Dance fokuserer vi på moderne dans og på street styles som hip hop og house og derudover får vi smagsprøver som f.eks. breakdance, jazz, waacking og dance hall. Vores mål er at give danserne en grundforståelse af stilarterne, deres teknik, trin, udtryk og oprindelse.

Klar på arbejde og udvikling
Måske har du ambitioner om dygtiggøre dig og søge ind på en danseuddannelse og måske elsker du bare at danse og bevæge dig og har lyst til at få værktøjer med, som du kan bruge resten af livet. Alle er velkomne, så længe man er klar på at arbejde og udvikle sig. Vores danseklasser er professionelt strukturerede, og vi sender hvert år elever direkte videre på anerkendte danseuddannelser.

Studietur til inspiration
Vi tager på studietur til en europæisk danse-metropol. Berlin, København eller Paris. Vi udforsker byen, tager dansetimer i et væld af stilarter og ser dansen udfoldet på scenen. Samtidig snuser vi byen ind, oplever kulturen, styrker sammenholdet og tager inspiration med hjem til vores egen danseforestilling.

Hovedfag Dans udbydes i:

Efterårsskolen (17 uger)
Forårsskolen (9 uger)
Forårskolen (15 uger)

Underviser: Anna Eileen Jeppesen

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Et ophold på Gerlev Idrætshøjskole varer typisk fra 16 til 40 uger. Læs mere om vore perioder og hvordan du kan sammensætte dit skema her.

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere. Læs mere om deres uddannelse og baggrund her.

TILMELD DIG HER

Vælg den periode du ønsker at være elev på Gerlev, hvilket hovedfag du vil fordybe dig i og om du vil bo sammen med en anden højskolekammerat.