DYKNING

DYKNING

  • Tag din bassinprøve på Gerlev
  • Indbygget uddannelse som PADI Open Water Diver
  • Undervisning i dykning og fridykning i Gerlevs  svømmehal
  • Lær metoder, sikkerhed og dykkerteori
  • Studietur til Egypten med dykning i Det Røde Hav

På dykkerlinjen på Gerlev giver vi dig noget af Danmarks bedste dykkertræning, hvad enten du har 0 eller 100 dyk i din divelog. Du tager dit dykkercertifikat eller opgrader det du allerede her. Desuden får du også livredder basinprøven, så du er klædt på til alle udfordringer i vandt. Sidst men ikke mindst, tager vi til eksotiske himmelstrøg ved det Røde Hav en helt uge, og vi dykker ned til 18 meter. Nogle gange vælger vi at bo på båden hele ugen, hvor vi bliver en del af dykkermiljøet.

Open Water eller PADI
Har du allerede Open Water Diver-niveau, OWD eller tilsvarende, kan du tage PADI Advanced Open Water Diver, hvor du lærer kompas-, vrag-, båd-, computer- og dybdedykning ned til 30 meter. Dette kan også tilvælges OWD-kurset.

Når jeg underviser i dykning tager jeg udgangspunkt i dit niveau. Jeg går meget op i at vi  får opbygget tryghed og tillid til hinanden. Til dagligt fungerer som både sports- og erhvervsdykker og har over 100 dyk bag mig. Du kan læse mere om min baggrund her.

Bliv fridykker og tag din bassinprøve
I løbet af opholdet skal vi beskæftige os med teori og arbejde med forskellige fridykkermetoder samt træne yogaøvelser med henblik på åndedræt. Der bliver yderligere undervist og trænet i teknikker til bassinprøven, bl.a. førstehjælp, bjærgning og kommunikation. På den måde bliver alle rustet til at tage bassinprøven, som kan anvendes, hvis man vil være livredder. Og vi reflekterer over etik og ansvar ved at færdes på havet i et fællesskab.

Dykkertur til Egypten
I vores rejseuge flyver vi til Egypten og gør vores dykkercertifikat færdigt. Her kan du afprøve alt det du har lært hjemme i svømmehallen i praksis. Forhåbentlig mærker du udbyttet af vores intense træning hjemme i svømmehallen. Mange af de dykkere, vi møder på vores vej bliver altid positivt overrasket over vores niveau.

Koralrev i det Røde Hav

I Egypten kan vi vælge at bo på båden, hvor vi møder mange andre dykkere og bliver en integreret del af miljøet. En typisk dag på båden starter kl. 06.00 hvor vi står op og gør os klar til dagens dyk. Dagen bruges på at sejle rundt til interessante dykkerspots og dykke. Aftenen bruges på klargøring, hygge og fortællinger fra dagens dyk. Kl. 20.00 ligger vi igen i sengene, så vi er udhvilet og friske til en ny dags dykning. Den står altså på 100 procent fokuserede dykning. Når vi ikke dykker, sejler vi rundt i det Røde Hav og udforsker de flotte rev tæt ved Hurghada.

Kristian Christiansen - UnderviserUnderviser

Kristian Christiansen


“Med dykning på Gerlev kommer man til at opleve en ny verden – under havets overflade.”

Kristian Christiansen, underviser, dykninggerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-facebook-green-ikon-400x400

FØLG GERLEV PÅ FACEBOOK

Fotos, levende billeder og spændende fortællinger
– fra GERLEV og vores mange rejser ud i verden.