FODBOLD

FODBOLD

 • Bliv en bedre og stærkere fodboldspiller mentalt og fysisk
 • Træning i både klassisk fodbold, futevolei og futsal
 • Undervisning af tidligere landsholdspiller
 • Studietur til Barcelona med træning på stranden og fodbold på Camp Nou
 • Spil kampe mod lokale hold og det fedeste publikum – alle de andre elever

På Gerlev Idrætshøjskole er fodbold legen med bolden, kampen med modstanderen, viljen til at vinde og glimtet i øjet. Det er det gode spil og oplevelsen af at blive en bedre og mere komplet spiller, der er drivkraften. Du vil blive udfordret både teknisk, taktisk, fysisk og mentalt og derigennem få styrket dine evner som holdspiller og fodboldspiller.

 • Vi skal udvikle en fælles spillestil
 • Vi skal udvikle øvelser og spil
 • Vi skal spille ligakampe
 • Vi skal afholde coachingsamtaler
 • Vi skal besøge to af Danmarks største klubber, Brøndby IF og FCK indefra og høre om klubbernes filosofi, spillestil, ambitioner, se træning, tale med spillere, ledelse og trænere
 • Overvære kampe på stadion
 • Vi skal besøge FC Barcelonas anlæg La Masia og overvære træning og kampe for klubbens U-hold
 • Vi skal se FC Barcelona spille på Nou Camp.

Forpustet? Det lover vi, du bliver på Gerlevs Fodboldlinje, når vi udfordrer og udvikler dine bold-skills.

Bliv ét med spillet og afprøv dine evner i kamp

Vi arbejder på at forbedre dine evner til at overskue banen, spillet og spillerne, hvilket hjælper dig til at forudse situationerne og handle. Din evne til at være en god holdspiller er forudsætningen for at skabe et godt hold, hvor der er plads til alle personligheder og spillertyper – og det vil vi især fokusere på.

Igennem fire-fem intense to-dages workshops, vil vores underviser Bjørn Rasmussen fokusere på målrettet træning i den boldbesiddende spillestil. Vi vil filme og analysere dine og holdets præstationer. Vi går analytisk til værks, for vi stræber efter den ultimative præstation, hvor dit spil optimeres på alle parametre; fysisk, teknisk, taktisk og mentalt. Vi skal udvikle en fælles spillestil gennem øvelser og spil, men vi har også fokus på den enkelte spiller, når vi afholder coachingsamtaler.

Vi spiller med i en turnering, hvor der fra april er kamp ca. én gang om ugen. Det er her, vi er på hjemmebane, og har det bedste publikum – dine højskolevenner. Det er også her, vi tester formen og afprøver nye ideer.

Træning i futevolei, futsal og freestyle football

Fodbold på Gerlev er ikke kun fodbold – det er også brasiliansk futevolei i sandet og indendørs futsal. Det er underviser og tidligere landsholdsspiller Julie Hauge, som har importere futevolei direkte fra Brasilien til Gerlev.  Futevolei er beachvolley bare med fødder, lår, bryst og hoved. Det er udfordrende, men allerede efter lidt træning, er det let og lækkert at spille. Du vil du uden tvivl forbedre din fysiske form, udvikle dine taktiske evner og optimere din tekniske formåen.

Ud over at dele ud af sine brasilianske boldtricks, deler Julie Hauge også ud af sine erfaring og inspiration fra sin tid på landsholdet. Som en del af forløbet får du også undervisning af forskellige gæstelærere – blandt andet en af landets bedste freestylere.

Studietur til Barcelona

Vi tager på en uges studietur til Barcelona, hvor vi ser fodbold på Camp Nou og spiller futevolei på stranden med og mod Brasilianere bosat i Barcelona og futsallandskamp mod brasilianere. Vi skal også besøge Barcelonas træningsanlæg La Masia og overvære træning og kampe med klubbens ungdomshold.

Fodbold på Gerlev er for alle, der elsker at spille fodbold, og som gerne vil blive bedre, og som har mod på at blive inspireret af boldens mange udfordrende muligheder – på græs, i sandet og i hallen.

 

Julie Hauge - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Fodbold ER verdens bedste leg”

Julie Hauge, underviser, fodboldgerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-facebook-green-ikon-400x400

FODBOLD PÅ FACEBOOK

Fotos, levende billeder og spændende fortællinger
– fra FODBOLD og vores mange rejser ud i verden.