Bliv en bedre og stærkere fodboldspiller
Vi træner både klassisk fodbold, futevolei og futsal
Undervisning af tidligere landsholdspiller
Spil kampe mod lokale hold

På Gerlev er det legen med bolden der er i centrum, og i kampen med modstanderen, er det legen og viljen til at vinde der understreger hvor fantastisk fodbold er.
Sammen skal vi udvikle en fælles spillestil, forbedre og lege med spil og øvelser, og vi skal skabe en stærkt holdånd, der betyder at vi også sammen kan træne hårdt og intensivt.

Bliv ét med spillet og afprøv dine evner i kamp
Tager du Fodbold som hovedfag, bliver du udfordret teknisk, taktisk, fysisk og mentalt og bliver en bedre hold- og fodboldspiller. At være en god holdspiller er forudsætningen for at skabe et godt hold, hvor der er plads til alle personligheder og spillertyper. Og dét er meget vigtigt for os.
Under dit forløb arbejder vi på at forbedre dine evner til at overskue banen, spillet og spillerne, hvilket hjælper dig til at forudse situationerne og handle derefter. Vi er også med i en turnering, hvor der fra april er kamp ca. én gang om ugen – det er her, vi tester form og afprøver nye ideer.

Futevolei, futsal og freestyle football
Fodbold på Gerlev er ikke kun almindelig fodbold – det er også brasiliansk futevolei og indendørs futsal. Det er underviser og tidligere landsholdsspiller Julie Hauge, som har importeret futevolei direkte fra Brasilien til Gerlev. Futevolei er beachvolley bare med fødder, lår, bryst og hoved. Det er et fantastisk spil som er udfordrende og sjovt., Du vil igennem dette spil, uden tvivl forbedre din fysiske form, lære et helt nyt spil og optimere din teknik.

Studietur til Berlin
Vi tager sammen med beachvolley på en uges studietur til Berlin, hvor vi skal se Herta Berlin spille på det legendariske Olympiske stadion. Klubben har en meget dedikeret fanklub, og generelt set er det en virkelig stor oplevelse at være på stadion i Tyskland. I Berlin er der en futevolei klub som vi træner og spiller med. Udover det kommer Flavio, som er Brasilianer og professionel futevolei spiller og underviser os.

Fodbold på Gerlev er for alle, der elsker at spille fodbold, som gerne vil blive bedre, og som har mod på at blive inspireret af boldens mange muligheder – på græs, i sandet og i hallen.
Ud over at dele sine brasilianske boldtricks med holdet, deler Julie Hauge også ud af sine erfaringer fra sin tid på landsholdet. Under dit forløb vil du generelt møde mange dygtige og anderkendte gæstelærere indenfor faget.

Hovedfag Fodbold udbydes i:

Forårskolen (15 uger)

Underviser: Julie Hauge

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Et ophold på Gerlev Idrætshøjskole varer typisk fra 16 til 40 uger. Læs mere om vore perioder og hvordan du kan sammensætte dit skema her.

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere. Læs mere om deres uddannelse og baggrund her.

TILMELD DIG HER

Vælg den periode du ønsker at være elev på Gerlev, hvilket hovedfag du vil fordybe dig i og om du vil bo sammen med en anden højskolekammerat.