FREE SKIING

FREE SKIING

  • To intense studieture – til Skei i Norge og Dorfgastein i Østrig
  • Alpin- eller telemarkski
  • Forberedende træning med fokus på balance, styrke og koordination
  • Udfordringer på pisten, i off pisten og i den uberørte sne
  • Refleksion over hvad skiløb er for dig

Vælger du Free Skiing som hovedfag, bliver du en super stærk skiløber. Vi har som mål at udvikle dine færdigheder og lære dig teknikker, så du kan mestre sneen og blive ekspert i naturens sneklædte udfordringer. Du vil blive kastet ud i terræn og opgaver, du ikke har prøvet før.

Free Skiing er for dig, der har lyst og mod på at prøve noget, der både ser lækkert ud og kræver træning og koncentration. Er du nybegynder, skal du ikke miste modet – Free Skiing er nemlig for alle. Vi laver niveau-delt undervisning, så der er udfordringer for både begyndere og øvede. På med skiene, winter is coming!

Rejsen til sneen

Free Skiing er udover ugerne på ski også masser af træning i balance, koordination, styrke og udholdenhed. Vi reflekterer over skienes muligheder og perspektiver, så du kan blive bevidst om, hvad det skiløb er for dig. Du kan vælge mellem alpin- eller telemarkski, og den forberedende træning laver vi på rulleskøjter, hvis vi altså ikke kan kaste os ud på Gerlevs bakker.

Vores grundteknikker bliver sat på prøve på hele to rejser til Norge og til Østrig. Her vil alt det, vi har lært, blive brugt i praksis, og du vil blive udfordret på piste, i off-piste og i flow. Og så vil du helt sikkert også opleve nogle forrygende fald. Free Skiing er en leg, et målrettet stærkt forløb og en sne- og ski-elskers drøm.

Jo Kyrre Skogstad - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Free Skiing tager sit udgangspunkt i en legende tilgang til skiløbet og vi garanterer masser af fede oplevelser og erfaringer i sneen til alle. Vi vil bare gerne have, at du bliver dygtigere og mere bevidst om hvad det fede skiløb er, for dig. ”

Jo Kyrre Skogstad, underviser, free skiing


FreeSkiing i Norge.gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-facebook-green-ikon-400x400

FREE SKIING PÅ FACEBOOK

Fotos, levende billeder og spændende fortællinger
– fra FREE SKIING og vores mange rejser ud i verden.