FREE SKIING

FREE SKIING


To intense studieture – til Skei i Norge og Dorfgastein i Østrig
Alpin- eller telemarkski
Forberedende træning med fokus på balance, styrke og koordination
Udfordringer på pisten, i off pisten og i den uberørte sne
Refleksion over hvad skiløb er for dig


Vælger du Free Skiing som hovedfag, bliver du en super stærk skiløber. Vi har som mål at udvikle dine færdigheder og lære dig teknikker, så du kan mestre sneen og blive ekspert i naturens sneklædte udfordringer. Du vil blive kastet ud i terræn og opgaver, du ikke har prøvet før.

Free Skiing er for dig, der har lyst og mod på at prøve noget, der både ser lækkert ud og kræver træning og koncentration. Er du nybegynder, skal du ikke miste modet – Free Skiing er nemlig for alle. Vi laver niveau-delt undervisning, så der er udfordringer for både begyndere og øvede. På med skiene, winter is coming!

Rejsen til sneen

Free Skiing er udover ugerne på ski også masser af træning i balance, koordination, styrke og udholdenhed. Vi reflekterer over skienes muligheder og perspektiver, så du kan blive bevidst om, hvad det skiløb er for dig. Du kan vælge mellem alpin- eller telemarkski, og den forberedende træning laver vi på rulleskøjter, hvis vi altså ikke kan kaste os ud på Gerlevs bakker.

Vores grundteknikker bliver sat på prøve på hele to rejser til Norge og til Østrig. Her vil alt det, vi har lært, blive brugt i praksis, og du vil blive udfordret på piste, i off-piste og i flow. Og så vil du helt sikkert også opleve nogle forrygende fald. Free Skiing er en leg, et målrettet stærkt forløb og en sne- og ski-elskers drøm.

Alpint eller Telemark

Du er velkommen som begynder, let øvet eller meget øvet og du har mulighed for at vælge fordybelse i alpint eller telemark. Valget tager du efter at de er ankommet til Gerlev.
Uanset valg – vort mål er at du skal blive meget dygtigere på dine ski i løbet af de dage vi har i sneen. Og det bliver du – det lover vi!!

Mads Fogh - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Jo Kyrre Skogstad - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Free Skiing tager sit udgangspunkt i en legende tilgang til skiløbet og vi garanterer masser af fede oplevelser og erfaringer i sneen til alle. Vi vil bare gerne have, at du bliver dygtigere og mere bevidst om hvad det fede skiløb er, for dig. ”

Jo Kyrre Skogstad, underviser, free skiing


Hovedfag FreeSkiing udbydes i:

VINTER
FRA VORES EVALUERINGERSAMMENSET DIT OPHOLD

Et ophold på Gerlev Idrætshøjskole varer typisk fra 8 til 40 uger. Læs mere om vore perioder og hvordan du kan sammensætte dit skema her.


UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere. Læs mere om deres uddannelse og baggrund her.


TILMELD DIG HER

Vælg den periode du ønsker at være elev på Gerlev, hvilket hovedfag du vil fordybe dig i og om du vil bo sammen med en anden højskolekammerat.