FREE SKIING

FREE SKIING

  • To intense studieture – til Skei i Norge og Dorfgastein i Østrig
  • Vælg mellem alpin- eller telemarkski
  • Forberedende træning med fokus på balance, styrke og koordination
  • Udfordringer på pisten, i off pisten og i den uberørte sne
  • Refleksion over hvad det gode skiløb er for dig

Free Skiing har som mål at udvikle dig som skiløber. At lære teknikker på ski er springbrættet til at mestre nye og større udfordringer i sneen. Derfor vil meget af tiden på ski gå med at kaste dig ud i opgaver, terræn og udfordringer, du ikke har prøvet før, men gerne vil mestre.

Intensiv træning for alle skiniveauer
Free Skiing er for dig, der har lyst og mod på at prøve noget, der både ser lækkert ud, og som kræver træning og koncentration for at opnå kundskaberne til.

Er du nybegynder, så mist ikke modet – Free Skiing er nemlig for alle. Vi laver niveau-delt undervisning, så der er udfordringer for både begyndere og øvede.

Forberedelse til pisten
Free Skiing er udover ugerne på ski også masser af træning i balance, koordination, styrke og udholdenhed. Vi vil desuden reflektere over skienes muligheder og perspektiver, så du kan blive bevidst om, hvad det fede skiløb er for dig.

Den forberedende træning vil gøres på rulleskøjter – med mindre vejret er med os, så vi kan kaste os ud på Gerlevs bakker. Du skal på faget vælge mellem alpin- eller telemarkski.

To rejser til sneen – i nord og syd
Vores grundteknikker bliver sat på prøve på hele to rejser i sneen – til Norge og til Østrig. Her vil alt det, vi har lært, blive brugt i praksis, og du vil blive udfordret på piste, i off-piste, i flow og sikkert også opleve nogle forrygende fald.

Husk at du gerne må medbringe dit eget udstyr til vore to skiture samt rulleskøjter, hjelm og beskyttelsesudstyr til ugerne med grundtræning herhjemme.

Jo Kyrre Skogstad - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Free Skiing tager sit udgangspunkt i en legende tilgang til skiløbet og vi garanterer masser af fede oplevelser og erfaringer i sneen til alle. Vi vil bare gerne have, at du bliver dygtigere og mere bevidst om hvad det fede skiløb er, for dig. ”

Jo Kyrre Skogstad, underviser, free skiing


FreeSkiing i Norge.gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-facebook-green-ikon-400x400

FREE SKIING PÅ FACEBOOK

Fotos, levende billeder og spændende fortællinger
– fra FREE SKIING og vores mange rejser ud i verden.