IDRÆTSAKADEMI

IDRÆTSAKADEMI

  • Masser af idræt både ude og inde
  • Forbedr dine muligheder for optagelse på universitetsuddannelsen i idræt
  • Forberedende undervisning til uddannelse som idrætslærer og fysioterapeut
  • Varierende idrætsdiscipliner krydret med teori og refleksion
  • Oplev den kinesiske idrætskultur på studieturen

På Idrætsakademiet arbejder vi med mange forskellige idrætsdiscipliner og krydrer de fysiske oplevelser med spændende teori og refleksion. Det giver dig kompetencer inden for idrætsundervisning og er samtidig højskoleundervisning, der bringer dig videre med din personlige udvikling. Af de elever, som har gået på Gerlevs Idrætsakademi og har søgt ind på Idræt, er 90% blevet optaget.

Vi udfordrer dig i mange forskellige idrætsdiscipliner, herunder kampsport, basketball, parkour, adventure, CrossFit, dans, kajak, friluftsliv, aktivitetsudvikling og teambuilding på high-rope-bane. På den måde får du kompetencer inden for et bredt perspektiv af idrætten og dens muligheder.

Bliv forberedt på idrætsuddannelsernes optagelsesprøver
Med idrætsakademiet besøger vi både idrætsuddannelserne ved København og Syddansk Universitet samt fysioterapeutuddannelserne, hvor vi deltager i deres undervisning. Derudover besøger vi en række spændende idrætsprojekter som eksempelvis GAME.

Vi forbereder dig mentalt og fysisk til idrætsuddannelsernes optagelsesprøver og gennemlæser gerne din ansøgning og kommer med feedback bl.a. fra en underviser, som også er ekstern lektor ved Idræt og Sundhed på SDU.

Med en anden underviser, der selv er uddannet fysioterapeut, vil du også blive godt forberedt til at gå den vej uddannelsesmæssigt. Endvidere får du et personligt bevis, der dokumenterer, at du har fordybet dig i forskellige sider af idrættens verden både praktisk og teoretisk.

På denne måde bliver du på alle måder beredt til optagelse på en idrætsuddannelse – uanset om det er på universitetet, lærer-, pædagog- eller fysioterapiuddannelsen.

Oplev Kinas kultur
Du kommer med på en intens tur til Kina, hvor vi deltager i kinesisk idrætsundervisning på Shanghai Sports University og Xian Sports University. Begge universiteter har 10.000 idrætsstuderende og en for os meget anderledes idrætskultur.

Vi kommer også tæt på kinesernes kultur, når vi afprøver deres morgengymnastik Tai Chi, den traditionelle kung-fu Wushu og besøger deres elitesportsskoler for børn. Vi underviser kinesiske børn i idræt, men har naturligvis også tid til at være turister og opleve f.eks. bjergbestigning, Terracottahæren, Den Himmelske Freds Plads, Den Kinesiske Mur og Shanghais fantastiske skyline.

Lars Mogensen - Viceforstander/VPViceforstander/VP
Martin Lykkegaard - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Akademiet er et miks af det bedste inden for idræt med en eksplosiv udvidelse af elevernes horisont og refleksion omkring det samme.”

Lars Mogensen, underviser, idrætsakademigerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-facebook-green-ikon-400x400

IDRÆTSAKADEMI PÅ FACEBOOK

Fotos, levende billeder og spændende fortællinger
– fra IDRÆTSAKADEMI og vores mange rejser ud i verden.