MOVE


  • Udforsk din krops bevægelsesmuligheder

  • Bevæg dig med større frihed, lethed og præcision

  • Opnå større styrke, smidighed og koordination

  • Funktionelt og intenst fundament til andre discipliner

  • Hovedfagsrejse til det smukke Zadar i Kroatien


Move går ud på at udforske, kultivere og optimere vores naturlige bevægelser – bevægelser, der ofte bliver negligeret i det moderne informationssamfund og den moderne fitnesskultur. Med Natural Move på Gerlev kommer du tilbage til dine rødder og grundbevægelser. En generel tendens vi ser lige nu indenfor bevægelseskultur.

En personlig, legende og naturlig træning

Træningen i Move er legende og bevægelsesorienteret. Vi udforsker forskellige metoder til at træne hele kroppen og hjernen. Gennem leg, intens træning og varierende discipliner løsner vi op og udvikler din krops evner. Move er en rigtig god basis for en hvilken som helst sportsgren eller træning. Det er et mosaik af discipliner og du vil hurtigt lære, hvordan du kan kombinere din helt egen bevægelses- og træningsstil. Og du vil blive overrasket over, hvor godt vidt forskellige discipliner komplimenterer hinanden.

Discipliner som indgår i undervisningen er – hold nu fast! :

Parkour, Slackline, Tree-running, Barefoot running, Brazilian Jiu Jitsu, Judo, Brydning, Low gate locomotion, Gymnastic Strength Training, Running and change of direction, Catching and throwing, Breathing, Mobility training, Freedom of movement, Improvisation, Lifting and carrying objects, Acro Yoga, Jumping and landing, Boxing, Martial arts og Gymnastics.

Du kan mere end du tror

Udover at arbejde med bevægelser fokuserer vi også på det miljø, vi bevæger os i og undersøger, hvordan forskellige overflader, temperaturer og højder påvirker vores evne til at bevæge os. Det handler om styrke, koordination og kropskontrol.

Vælger du Move som hovedfag, vil du også blive introduceret til filosofien bag faget, lære om grundlægger Ewan Le Corre og de tre fundamentale, universelle menneskelige bevægelseselementer: Manipulative, Locomotive, og combative.

Fri bevægelse, styrke, kreativitet, og ikke mindst natur!

Morten Zacho - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Natural Movement er træning, der gennem komplekse bevægelser udvikler kroppen på den gode måde – der hvor kroppen er og uden at belaste den for meget. Det er naturlige bevægelser, som skaber en naturlig styrke.”

Gerd Kaisa Vorren, professionel danser og parkour-udøver


Hovedfag Natural Move udbydes i:

EFTERÅRET

FRA VORES EVALUERINGER

Kreativiteten og legen i alt, hvad vi har beskæftiget os med. At man kaster sig ud i nye ting, man ikke havde forventet, man var i stand til at gøre, men som faktisk lykkedes efter et par forsøg. Samt at det til tider bliver lidt nørdet, det er virkelig spændende at høre om, og opleve.


SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Et ophold på Gerlev Idrætshøjskole varer typisk fra 8 til 40 uger. Læs mere om vore perioder og hvordan du kan sammensætte dit skema her.


UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere. Læs mere om deres uddannelse og baggrund her.


TILMELD DIG HER

Vælg den periode du ønsker at være elev på Gerlev, hvilket hovedfag du vil fordybe dig i og om du vil bo sammen med en anden højskolekammerat.X