• Udforsk din krops bevægelsesmuligheder

  • Lær at navigere i kaos, mens du har det sjovt

  • Opnå større styrke, smidighed og koordination

  • Funktionelt og intenst fundament til andre discipliner

  • Hovedfagsrejse

Move er et krops-laboratorium, hvor vi udforsker forskellige metoder til at holde kroppen og hjernen ved lige. Hvor vi gennem en legende, dynamisk, eksperimenterende, fordybende og holistisk tilgang undersøger hvilke muligheder, vi har med vores krop; hvad vi kan – og ikke kan.

Fra workout til playout

På Move har vi det sjovt! Vi bringer os selv i spil, griner sammen og udfordrer- og støtter hinanden. Vi inspirerer hinanden og finder i fællesskab en retning i faget. For det skal give mening og være sjovt for alle. Derfor bruger vi heller ikke begrebet træning eller workout, men i stedet playout.

Playout er mere kompleks og udfordrende og samtidig mere inkluderende. Det er en slags dogme-fitness, hvor vi skalerer øvelserne, så de passer til den enkelte – og hvor vi har fokus på processen. Vi bliver eksperter i at bevæge os, mens vi har det sjovt – og det er det, der gør, at du kommer ud af dynen!

Naviger i kaos

På Move lærer du at navigere i kaos på et kropsligt og mentalt plan. Du lærer at mærke efter og tilpasse udfordringerne, så du ikke bliver overbelastet – og så du kan blive ved med at gøre det, du har lyst til. Samtidig gør Move dig bedre i andre sportsgrene.

Discipliner som indgår i undervisningen er – hold nu fast!

Parkour, Slackline, Tree-running, Barefoot running, Brazilian Jiu Jitsu, Judo, Brydning, Low gate locomotion, Gymnastic Strength Training, Running and change of direction, Catching and throwing, Breathing, Mobility training, Freedom of movement, Improvisation, Lifting and carrying objects, Acro Yoga, Jumping and landing, Boxing, Martial arts og Gymnastics.

[employee columns=”1″ count=”-1″ employees=”825″ bio=”false” profiles=”false” css_animation=”none”]

”Move er en slags dogme-fitness, hvor vi har fokus på processen og … bliver eksperter i at bevæge os, mens vi har det sjovt – og det er det, der gør, at du kommer ud af dynen!

Morten Zacho, underviser i Move og crossfit og tidligere elitegymnast på Verdensholdet.

Hovedfag Move udbydes i:

EFTERÅRET

TILMELD DIG HER

FRA VORES EVALUERINGER

[testimonials testimonials=”13148″]

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Et ophold på Gerlev Idrætshøjskole varer typisk fra 16 til 40 uger. Læs mere om vore perioder og hvordan du kan sammensætte dit skema her.

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere. Læs mere om deres uddannelse og baggrund her.

TILMELD DIG HER

Vælg den periode du ønsker at være elev på Gerlev, hvilket hovedfag du vil fordybe dig i og om du vil bo sammen med en anden højskolekammerat.