Natural Movement

Natural Movement


Udforsk din krops bevægelsesmuligheder
Bevæg dig med større frihed, lethed og præcision
Opnå større styrke, smidighed og koordination
Funktionelt og intenst fundament til andre discipliner
Hovedfagsrejse til det smukke Zadar i Kroatien


Natural Move går ud på at udforske, kultivere og optimere vores naturlige bevægelser – bevægelser, der ofte bliver negligeret i det moderne informationssamfund og den moderne fitnesskultur. Med Natural Move på Gerlev kommer du tilbage til dine rødder og grundbevægelser. En generel tendens vi ser lige nu indenfor bevægelseskultur.

En personlig, legende og naturlig træning

Træningen i Natural Move er legende og bevægelsesorienteret. Vi udforsker forskellige metoder til at træne hele kroppen og hjernen. Gennem leg, intens træning og varierende discipliner løsner vi op og udvikler din krops evner. Natural Move er en rigtig god basis for en hvilken som helst sportsgren eller træning. Det er et mosaik af discipliner, og du vil hurtigt lære, hvordan du kan kombinere din helt egen bevægelses- og træningsstil. Du vil bliver overrasket over, hvor godt vidt forskellige discipliner komplimenterer hinanden.

Discipliner som indgår i undervisningen er – hold nu fast! :

Parkour, Slackline, Tree-running, Barefoot running, Brazilian Jiu Jitsu, Judo, Brydning, Low gate locomotion, Gymnastic Strength Training, Running and change of direction, Catching and throwing, Breathing, Mobility training, Freedom of movement, Improvisation, Lifting and carrying objects, Acro Yoga, Jumping and landing, Boxing, Martial arts og Gymnatics.

Du kan mere end du tror

Udover at arbejde med bevægelser, fokuserer vi også på det miljø, vi bevæger os i, og undersøger hvordan forskellige overflader, temperatur og højder påvirker vores evne til at bevæge os. Det handler om styrke, koordination og kropskontrol.

Vælger du dette fag som hovedfag, vil du også blive introduceret til filosofien bag faget, lære om grundlægger Ewan Le Corre og de tre fundamentale, universelle menneskelige bevægelseselementer: Manipulative, Locomotive, og combative.

Fri bevægelse, styrke, kreativitet, og ikke mindst natur!

Morten Zacho - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Morten Vinther - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Det er interessant at lave de her komplekse bevægelser der er rigtig gode for kroppen. Natural Movement er træning der er god til at udvikle kroppen – der hvor kroppen er, uden at belaste den for meget. Det er naturlige bevægelser og skaber en naturlig styrke.”

Gerd Kaisa Vorren, professionel danser og parkour-udøver


Hovedfag Natural Move udbydes i:

EFTERÅRET
FRA VORE EVALUERINGERSAMMENSET DIT OPHOLD

Et ophold på Gerlev Idrætshøjskole varer typisk fra 8 til 40 uger. Læs mere om vore perioder og hvordan du kan sammensætte dit skema her.


UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere. Læs mere om deres uddannelse og baggrund her.


TILMELD DIG HER

Vælg den periode du ønsker at være elev på Gerlev, hvilket hovedfag du vil fordybe dig i og om du vil bo sammen med en anden højskolekammerat.