Smidighed og utrolig styrke
Klatring på høj og lav væg
Sikringskursus hos Dansk Klatreforbund
En klatremakker
Fysisk kreativ problemløsning

I årets første to måneder laver vi en spændende blanding af bouldering, rebklatring, nordisk vinterfriluftsliv og mountainbike. Fælles for dem er, at du kommer til at arbejde med muskler, du ikke vidste fandtes. Du kommer til at arbejde med balance, som du ikke troede var mulig. Du kommer til at arbejde med din psyke, så den bliver din ven og ikke din fjende.

I bouldering er det det legende, det klatretekniske og styrken der løfter os op, mens vi sammen arbejder på at løse de problemer vi møder på væggen uanset niveau. Klatring giver meget mere end ømme arme, det giver også sus i kroppen og pumpende puls i højderne. I rebklatringen skal vi netop arbejde med at sikre hinanden i højderne, vi arbejder med os selv og med tilliden til hinanden.

På MTB er det balance, positionering, fart og flow der er i fokus – noget som i stor grad vil komme os til gode, når vi skal suse ned af pisterne på ski med resten af holdet.

Vinterfriluftslivet kommer i spil, når vi skal jage de helt store naturoplevelser i nærområdet. Vi skal overnatte ude i shelter, varme os om bålet og lave vores aftensmad over ilden. Alt dette kulminerer på den fælles Norgestur hvor der vil være mulighed for at bygge og overnatte i snehule. Vinterfriluftsliv er noget helt særligt, og det er fantastisk at udforske fællesskabet i frostklare morgener med varmen fra solen lige i ansigtet.

Sammen er det et inkluderende og socialt fag, hvor vi garanterer oplevelser du sent vil glemme!

Da vi i vinterperioden arbejder meget med klatring og bouldering vil du i løbet af perioden have mulighed for at få sikringsbevis 1 og 2 fra Dansk Klatreforbund.

Hovedfag Outdoor og klatring udbydes i:

Forårsskolen (9 uger)

Underviser: Mads Fogh

Underviser: Sine

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Et ophold på Gerlev Idrætshøjskole varer typisk fra 16 til 40 uger. Læs mere om vore perioder og hvordan du kan sammensætte dit skema her.

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere. Læs mere om deres uddannelse og baggrund her.

TILMELD DIG HER

Vælg den periode du ønsker at være elev på Gerlev, hvilket hovedfag du vil fordybe dig i og om du vil bo sammen med en anden højskolekammerat.