To intense ture til Norge og Østrig med masser af fede timer i sneen
Træning med fokus på en skadesfri, stærk og smidig krop
Udfordringer på pisten, i parken og i off-pisten
Lær om den hurtigt voksende snowboard-kultur
Lær at undervise andre i snowboard

Hvem skulle tro, at snowboarding og trampolin havde noget med hinanden at gøre? Det har de og du får se hvordan, hvis du tager Snowboard som hovedfag på Gerlev.

Du bliver en stærk snowboarder på Gerlev uanset hvilket niveau, du er på. Undervisningen vil være opdelt i niveau, så du sammen med en lille gruppe bliver udfordret og udvikler dig. Vi træner dine grundlæggende færdigheder; styrke, balance, koordination, kondition, smidighed, faldøvelser og akrobatik. Du kommer i god form og lærer at koordinere dine bevægelser, så du er klar til at springe ud i sneen på en af vores to studieture til Østrig og Norge.

Uanset om du går med tanken om at prøve snowboard for første gang, eller du allerede er grebet af snowboarding, vil du med garanti blive bidt af stemningen og bevægelserne på Gerlevs hovedfag Snowboard.
Rejser til sneen og snowboardkultur

Træningen på skolen foregår på en sjov, alsidig og overraskende måde. Ofte på trampolin, i styrketræningslokalet, på judomåtter eller med hård fysisk bakketræning, så dine lår er klar til en hel uges intensiv snowboarding, når vi tager på studietur.

Vi er vilde med Norge og Østrigs fede off-piste, lækre dybsne og hyggelige hytter. På vores første rejseuge får du grundlæggende træning med bremse- og svingteknikker, carving og tricks som hop, ollie, nose roll og tailriding. I vores anden rejseuge er du kommet i bedre form og træningen intensiveres omkring dybsne, off-piste-kørsel, hop og rails.

Desuden vil du få mulighed for at undervise dine holdkammerater og blive indført i hvilken pædagogik og metode, der er mest hensigtsmæssig og hvilke psykologiske mekanismer, der er på spil, når man skal lære at stå på snowboard.

Som en del af forløbet forholder vi os også til, hvad snowboardkulturen er for en størrelse. Hvad er den gode snowboarderstil og har det noget med identitet at gøre?

Hovedfag Snowboard udbydes i:

Forårsskolen (9 uger)

Underviser: Martin Kallesøe

Underviser: Julie Hauge

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Et ophold på Gerlev Idrætshøjskole varer typisk fra 16 til 40 uger. Læs mere om vore perioder og hvordan du kan sammensætte dit skema her.

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere. Læs mere om deres uddannelse og baggrund her.

TILMELD DIG HER

Vælg den periode du ønsker at være elev på Gerlev, hvilket hovedfag du vil fordybe dig i og om du vil bo sammen med en anden højskolekammerat.