SNOWBOARD

SNOWBOARD

  • To intense ture til Norge og Østrig med masser af fede timer i sneen
  • Træning med fokus på en skadesfri, stærk og smidig krop
  • Udfordringer på pisten, i parken og i off-pisten
  • Lær om den hurtigt voksende snowboard-kultur – Lær at undervise andre i snowboard

Hvem skulle tro, at snowboarding og trampolin havde noget med hinanden at gøre? Det har de, og du får se hvordan, hvis du tager Snowboard som hovedfag på Gerlev.

Du bliver stærk snowboarder på Gerlev, uanset niveau. Undervisningen vil være opdelt i niveau, så du sammen med en lille gruppe bliver udfordret og udvikler dig. Vi træner dine grundlæggende færdigheder; styrke, balance, koordination, kondition, smidighed, faldøvelser og akrobatik. Du kommer i god form og lærer at koordinere dine bevægelser, så du er klar til at springe ud i sneen på en af vores to studieture til Østrig og Norge.

Uanset om du går med tanken om at prøve snowboard for første gang, eller du allerede er grebet af snowboarding, vil du med garanti blive bidt af stemningen og bevægelserne på Gerlevs snowboard-hovedfag.

Rejser til sneen og snowboardkultur

Træningen på skolen foregår på en sjov, alsidig og overraskende måde. Ofte i trampolin, i styrketræningslokalet, på judomåtter, på vippen i svømmehallen eller med hård fysisk bakketræning, så dine lår er klar til en hel uges intensiv snowboarding, når vi tager på studietur.

Vi er vilde med Norge og Østrigs fede off-piste, lækre dybsne og hyggelige hytter. På vores første rejseuge får du grundlæggende træning med bremse- og svingteknikker, carving og tricks som hop, ollie, nose roll og tailriding. I vores anden rejseuge er du kommet i bedre form, og træningen intensiveres omkring dybsne, off-piste-kørsel, hop og rails.

Desuden vil du også få mulighed for at undervise dine holdkammerater og blive indført i hvilken pædagogik og metode, der er mest hensigtsmæssig, og hvilke psykologiske mekanismer, der er på spil, når man skal lære at stå på snowboard.

Som en del af forløbet forholder vi os også til, hvad snowboardkulturen er for en størrelse. Hvad er den gode snowboarderstil, og har det noget med identitet at gøre?


Julie Hauge - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Martin Kallesøe - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Bliv udfordret med leg, glæde, og skills på et snowboard på Gerlev”

Julie Hauge, underviser, snowboard


Snowboard i Norge.

FRA VORES EVALUERINGER


En ting er sikkert! Jeg ville ikke være den spiller eller det menneske jeg er i dag, uden alt det jeg har lært og de erfaringer som jeg tager med videre fra træningerne i hallen i Gerlev.
Anders - tidl elev på Gerlev Basket
Jeg har været meget glad for både faget og specielt også Mads og Jo Kyrre. De har været med til at inspirere, oplyse og motivere os til de aktiviteter, som vi skulle igennem. De har været utrolig tålmodige og jeg har følt mig hørt og set. Jeg kan mærke både Mads' og Jo Kyrres engagement og passion i undervisningen, hvilket smitter meget af på mig og min indstilling til faget
Outdoor Hovedfag - Forår 2016
In MoveOut we did so many different thinks. It's hard to choose for me but I guess I enjoyed the most to get in touch with the climing world. I've never tried it before and I got really suprised how much I learned in the last 4 months.
Outdoor Hovedfag - Forår 2017
I have had Martin Kallesøe as a teacher for 8 months now, and I find him to be a really great teacher. Not only because he knows what he is teaching, but he also creates room for us, the students, to reflect, question, discuss and come with ideas. He has the ability to see us as movers and individuals.
Ilakkiya Simon - Efterår 2017


SAMMENSET DIT OPHOLD

Et ophold på Gerlev Idrætshøjskole varer typisk fra 8 til 40 uger. Læs mere om vore perioder og hvordan du kan sammensætte dit skema her.


UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere. Læs mere om deres uddannelse og baggrund her.


TILMELD DIG HER

Vælg den periode du ønsker at være elev på Gerlev, hvilket hovedfag du vil fordybe dig i og om du vil bo sammen med en anden højskolekammerat.