SNOWBOARD

SNOWBOARD

  • To intense ture – til Norge og Østrig med masser af fede timer i sneen
  • Træning med fokus på en skadesfri, stærk og smidig krop
  • Udfordringer på pisten, i parken og i off-pisten
  • Indføring i den hurtigt voksende snowboard-kultur

Med snowboard på Gerlev får du uanset niveau trænet dine grundlæggende færdigheder som styrke, balance, koordination, kondition, smidighed, faldøvelser og akrobatik – alt sammen relateret til snowboard.

Med hele to studieture til Norge og Østrig, får du desuden afprøvet dine kompetencer og får snowboardkulturen helt ind på livet.

Alsidig træning
Træningen på skolen foregår på en sjov og alsidig måde – ofte i trampolin, i styrketræningslokalet, på judomåtter, på vippen i svømmehallen eller med hård fysisk bakketræning, så dine lår er klar til en hel uges optimal snowboard. Du kommer på den måde i god form og lærer at koordinere dine bevægelser.

Uanset om du går med tanken om at prøve snowboard for første gang, eller du allerede er grebet af snowboarding, vil du med garanti blive bidt af stemningen og bevægelserne på Gerlevs snowboard-hovedfag.

To rejser til den skønne sne
Vi er vilde med Norge og Østrigs fede off-piste, lækre dybsne og hyggelige hytter. På vores første rejseuge får du grundlæggende træning med bremse- og svingteknikker, carving og tricks som små hop, ollie, nose roll og tailriding. I vores anden rejseuge er du kommet i bedre form, og træningen intensiveres omkring dybsne, off-piste-kørsel, hop og rails.

Undervisningen vil være opdelt i niveau, så du sammen med en lille gruppe bliver udfordret og udvikler dig som snowboarder. Hvis du er nybegynder, er det den perfekte start at få undervisningen hver dag og opleve fremgangen sammen med dine venner. Har du allerede snowboarderfaring, tager vi udgangspunkt i dit niveau og dine ønsker til udfordringer – vi har undervisere til alle niveauer.

Snowboardteori og -kultur
På faget vil du desuden lære og får mulighed for at undervise andre i snowboard og blive indført i hvilken pædagogik og metodik, der er mest hensigtsmæssig samt de psykologiske mekanismer, der er på spil, når man skal lære at stå på snowboard.

Teoretisk forholder vi os også til, hvad snowboardkulturen er for en størrelse. Hvad er den gode snowboarderstil, og har det noget med identitet at gøre?


Julie Hauge - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Martin Kallesøe - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Bliv udfordret med leg, glæde, og skills på et snowboard på Gerlev”

Julie Hauge, underviser, snowboard


Snowboard i Norge.


gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-facebook-green-ikon-400x400

SNOWBOARD PÅ FACEBOOK

Fotos, levende billeder og spændende fortællinger
– fra SNOWBOARD og vores mange rejser ud i verden.