REJSER

Hvert forløb rummer uforglemmelige, bæredygtige rejser til destinationer, hvor du kan prøve kræfter med alt det, du lærer hos os. På rejserne lægger vi vægt på fællesskabet, den faglige fordybelse og de udfordrende, udviklende oplevelser.


FÆLLESREJSE // TJEKKIET

I efteråret tager vi alle sammen til Tjekkiet. Her står den på alt fra klatring til bygning af egen tømmerflåde – og en masse hygge. Vi garanterer, at du får en oplevelse for livet med dine nye højskolevenner.

Ca DKK. 4200,-


BASKETBALL // DANMARK

Basketball tour de force i Danmarks basketmetropoler. Vi besøger Danmarks stærkeste basketballorganisation, og kommer tæt på de folk, der har været med til at gøre basketball til en populær sport i Danmark. Vi skal også spille masser af streetball.

Ca. DKK. 2.400,-


CROSSFIT // DANMARK

Crossfit tager på en hård og svedig ekskursion rundt i kongeriget, hvor vi kommer forbi et udvalg danske boxe, bliver udfordret i intensive wods og får mødt en masse andre crosfittere fra hele landet.

Ca. DKK. 2.400,-DANS // EUROPÆISK STORBY

I efteråret tager danseholdet til en europæisk storby. Underviserne har en konstant finger på dansepulsen, og finder en by fyldt med dansefaciliteter og inspiration. Denne gang er det Berlin.

Ca. DKK. 6.100,-


OUTDOOR // EUROPÆISK NATUR

I efteråret befinder Outdoor sig i området omkring alperne i Europa. Forvent en intensiv uge,  hvor vi gør brug af det bedste af årets destinations muligheder for at rykke dig som individ og jer som hold.

Ca.. Kr. 5.400, –


PARKOUR // EUROPÆISK STORBY

Parkour lever og udvikles i storbyerne og vi sammensætter altid en rejse der byder på stærke parkour oplevelser, spændende trænere og kulturoplevelser. Foråret typisk: kort ophold i Hamburg/Colgne og så videre til Paris. Efteråret typisk Berlin med afstikker til Potsdam og vild natur.

Ca. DKK. 5.700,-MOVE // EUROPÆISK STORBY

Vi tager et sammen med parkour-holdet til en storby men vil også søge adgang til bjerge, floder og skove. Vi finder gode udfordringer og muligheder for at bruge kroppen i andre naturomgivelser end vi har hjemme i Danmark.

Ca. DKK. 5.700,-


SPORT 360 // NORDEUROPA

Idrætsakademiet – Sport 360 tager på teambuilding-outdoor-movement rejse et sted i Nordeuropa. Vi bor og lever tæt sammen, laver mad over bål, og træner, løber og leger i naturen.

Ca. DKK. 3.500,-

FÆLLESREJSE // SKITUR TIL NORGE

På Gerlev er vinter lig med sne, ski og snowboard i det norske fjeld. Derfor tager vi på en fælles skitur i januar, hvor vi alle sammen kaster os ud i den fantastiske puddersne.

Ca. DKK. 4.000,-


SNOWBOARD // ØSTRIG

Vi er vilde med Østrigs sublime sne, og efter vores fællesrejse til Norge, er vi klar til at prøve kræfter med den. Vi træner off-piste-kørsel, hop og rails – og tager fede fotos af det.

Ca. DKK. 7.300,-


FREESKIING // ØSTRIG

Vores grundteknikker bliver sat på prøve på hele to rejser i sneen – til Norge på fællesrejsen og til Østrig. Her vil du blive udfordret på piste, i off-piste, i flow og sikkert også opleve nogle forrygende fald.

Ca. DKK. 7.300,-CROSSFIT // PARIS

Turen går til Paris, hvor vi sammen dykker ned i den franske CrossFit-kultur, træner en masse, oplever nye bevægelseskulturer, og går på opdagelse i Paris’ charmerende kvarterer i den tidlige forårssol.

Ca. DKK. 6.000,-


SPORT 360 // KØBENHAVN

Turen går til København, hvor vi bruger vores store netværk til at afprøve og besøge en lang række idrætsforeninger og -muligheder, foruden selvfølgelig de mange kulturelle tilbud København åbner op for – en intensiv uge, hvor teambuildingen også har høj prioritet.

Ca. DKK. 1.400,-


DANS // EKSKURSION

I vinteråret tager dans på en unik ekskursion – og de dygtige undervisere gør alt, hvad de kan, for at finde det perfekte sted til at slippe dansen løs.

Ca. DKK. 1.400,-BOULDERING // FONTAINEBLUE, FRANKRIG

Fontainebleau er kendt som verdens måske bedste bouldering-område. I området kan man finde sandstens klatring på alle niveauer. Du kan ikke kalde dig klatrer før du har været en tur forbi “Font“. Vi tager en hvileeftermiddag til Paris og nyder en croissant i solen.

Ca. DKK. 5.300,-


KAMP & YOGA // DANMARK

Vi kommer både på lækkert yoga-retreat på Møn og nogle af de dygtigste kampssportsklubber i København. Det bliver en intens, spændende og bæredygtig uge, hvor vi indser, at der skal ikke altid rejses langt, for de uforglemmelige oplevelser!

Ca. DKK. 3.200,-

FÆLLESREJSE // RITUS-UGE

Ritus-ugen er en af Gerlevs bedst bevarede hemmeligheder og en uge, som du vil tænke tilbage på i mange år. Forskellige temaer fører dig steder hen hvor din verden vendes på hovedet – og skæbnen afgør hvilket tema, du skal følge!

Ca. DKK. 900,-


DANS // EUROPÆISK STORBY

I efteråret tager danseholdet til en europæisk storby. Underviserne har en konstant finger på dansepulsen, og finder en by fyldt med dansefaciliteter og inspiration.

Ca. DKK. 6.100,-


IDRÆTSAKADEMI // BERLIN

Idrætsakademiet tager i foråret til Berlin, hvor vi skal udnytte de mange muligheder for både idrætslige og kulturelle tilbud. Vi besøger bl.a. en af Europas største beach-arenaer, laver idræt i parkerne, afprøver nye idrætter, bruger vores netværk til at møde spændende bevægelsesfolk.

Ca. DKK. 5.000,-PARKOUR // PARIS

Parkour lever og udvikles i storbyerne og vi sammensætter altid en rejse der byder på stærke parkour oplevelser, spændende trænere og kulturoplevelser. Foråret typisk: kort ophold i Hamburg/Colgne og så videre til Paris. Efteråret typisk Berlin med afstikker til Potsdam og vild natur.

Ca. DKK. 5.700,-


FODBOLD // EUROPÆISK STORBY

I foråret tager fodboldholdet på en uges studietur til Berlin, hvor vi bl.a skal både se og opleve god tysk fodbold og fankultur der er på mange tyske stadions. Vi bor og spiller futevolei på en af de lækre sand oaser i Berlin, hvor vi spiller med og mod lokale futevolei spillere. Og, så skal vi selvfølgeligt også nyde en af europas mest spændende kulturelle hovedsteder.
Ca. DKK. 5.000,-


CROSSFIT // KØBENHAVN/MALMÖ

I foråret tager vi på tur til København/Malmö, hvor vi opsøger autentiske CrossFit-miljøer, og afprøver nye bevægelsesmønstre fra andre sportsgrene. Desuden dykker vi ned i kulturen, bl.a. ved at besøge seværdigheder og møde de lokale.

Ca. DKK 3.000,-BEACHVOLLEY // EUROPÆISK STORBY

På beachvolley søger vi til Berlin og dyrker de beachvolley oaser der findes i den tyske hovedstads sol og varme. Her vil vi træne 2 gange pr dag, spille turnering med de lokale og møde tidligere professionelle beachspillere som undervisere. Også skal vi selvfølgeligt også nyde en af europas mest spændende kulturelle hovedsteder.

Ca. DKK. 5.000,-


OUTDOOR // NORDEN

I foråret tager Outdoor på ekspedition i Norden. Her skal vi lave bouldering i verdensklasse, ro kajak på vilde floder, klatre på klipper, mountainbike og hike fra lejr til lejr. Det helt store eventyr venter på dig.

Ca. dkk. 3.200,-Kik også med i vores kalender for at få en oversigt over hvornår vore rejser ligger

X