REJSER

Hvert forløb rummer uforglemmelige rejser til destinationer, hvor du kan prøve kræfter med alt det, du lærer hos os. På rejserne, der kan gå til alt fra Norges fjeld til Rødehavets koralrev, vil din træning få en ny international dimension.

gerlev-rejser-ikon-400x400-2

FÆLLESREJSE // TJEKKIET

I efteråret tager vi alle sammen til Tjekkiet. Her står den på alt fra klatring til bygning af egen tømmerflåde – og en masse hygge. Vi garanterer, at du får en oplevelse for livet med dine nye højskolevenner.

Ca DKK. 4200,-


BASKETBALL // EUROPÆISK STORBY

I efteråret rejser basketholdet til Barcelona for at spille kampe mod spanske hold, træne streetbasket, opleve et af Europas bedste basketballhold og nyde godt af strande og kultur.

Ca. DKK. 5.400


CROSSFIT // DANMARK

Crossfit tager på en hård og svedig ekskursion rundt i kongeriget, hvor vi kommer forbi et udvalg danske boxe, bliver udfordret i intensive wods og får mødt en masse andre crosfittere fra hele landet.

Ca. DKK. 2.400,-DANS // EUROPÆISK STORBY

I efteråret tager danseholdet til en europæisk storby. Underviserne har en konstant finger på dansepulsen, og finder en by fyldt med dansefaciliteter og inspiration. Denne gang er det Berlin.

Ca. DKK. 6.100,-


OUTDOOR // EUROPÆISK NATUR

I efteråret befinder Outdoor sig i området omkring alperne i Europa. Forvent en intensiv uge,  hvor vi gør brug af det bedste af årets destinations muligheder for at rykke dig som individ og jer som hold.

Ca.. Kr. 5.400, –


PARKOUR // KROATIEN

Kroatien byder på et væld af muligheder for en parkourist – nybyggede parkourfaciliteter og smukke, gamle ruiner. Her bevæger vi os rundt i byen og træner med de lokale parkourister.

Ca. DKK. 5.700,-MOVE // KROATIEN

Vi tager et sammen med parkour-holdet til Koratien, hvor vi har adgang til bjerge, floder og skove og et lunt klima. Der er gode udfordringer og muligheder for at udfordre kroppen i helt andre naturomgivelser end vi har hjemme i Danmark.

Ca. DKK. 5.700,-


SPORT 360 // NORDEUROPA

Idrætsakademiet – Sport 360 tager på teambuilding-outdoor-movement rejse et sted i Nordeuropa. Vi bor og lever tæt sammen, laver mad over bål, og træner, løber og leger i naturen.

Ca. DKK. 3.500,-

FÆLLESREJSE // SKITUR TIL NORGE

På Gerlev er vinter lig med sne, ski og snowboard i det norske fjeld. Derfor tager vi på en fælles skitur i januar, hvor vi alle sammen kaster os ud i den fantastiske puddersne.

Ca. DKK. 4.000,-


SNOWBOARD // ØSTRIG

Vi er vilde med Østrigs sublime sne, og efter vores fællesrejse til Norge, er vi klar til at prøve kræfter med den. Vi træner off-piste-kørsel, hop og rails – og tager fede fotos af det.

Ca. DKK. 7.300,-


FREESKIING // ØSTRIG

Vores grundteknikker bliver sat på prøve på hele to rejser i sneen – til Norge på fællesrejsen og til Østrig. Her vil du blive udfordret på piste, i off-piste, i flow og sikkert også opleve nogle forrygende fald.

Ca. DKK. 7.300,-CROSSFIT // CLUB LA SANTA, LANZAROTE

En studietur med masser af træning i et andet klima. Oplev anderledes idrætskultur og den fantastiske natur på Lanzarote. Mountainbike på vulkaner, bølgesurf i Famara og inspirerende ophold på Club la Santa.

Ca. DKK. 8.600,-


SPORT 360 // KØBENHAVN

Turen går til København, hvor vi bruger vores store netværk til at afprøve og besøge en lang række idrætsforeninger og -muligheder, foruden selvfølgelig de mange kulturelle tilbud København åbner op for – en intensiv uge, hvor teambuildingen også har høj prioritet.

Ca. DKK. 1.400,-


DANS // EKSKURSION

I vinteråret tager dans på en unik ekskursion – og de dygtige undervisere gør alt, hvad de kan, for at finde det perfekte sted til at slippe dansen løs.

Ca. DKK. 1.400,-BOULDERING // FONTAINEBLUE, FRANKRIG

Fontainebleau er kendt som verdens måske bedste bouldering-område. I området kan man finde sandstens klatring på alle niveauer. Du kan ikke kalde dig klatrer før du har været en tur forbi “Font“. Vi tager en hvileeftermiddag til Paris og nyder en croissant i solen.

Ca. DKK. 5.300,-


KAMP & YOGA // DANMARK

Vi kommer både på lækkert yoga-retreat på Møn og nogle af de dygtigste kampssportsklubber i København. Det bliver en intens, spændende og bæredygtig uge, hvor vi indser, at der skal ikke altid rejses langt, for de uforglemmelige oplevelser!

Ca. DKK. 3.200,-

FÆLLESREJSE // RITUS-UGE

Ritus-ugen er en af Gerlevs bedst bevarede hemmeligheder og en uge, som du vil tænke tilbage på i mange år. Forskellige temaer fører dig steder hen hvor din verden vendes på hovedet – og skæbnen afgør hvilket tema, du skal følge!

Ca. DKK. 900,-


DANS // NEW YORK

I foråret tager danseholdet til New York, hvor vi stifter bekendtskab med den amerikanske dansescene – både med træning på scenen, som publikum og som turister i the big apple.

Ca. DKK. 9.900,-


IDRÆTSAKADEMI // KINA

På idrætsakademiet deltager vi i idrætsundervisning på flere kinesiske Sports Universiteter og underviser selv kinesiske børn. Og så skal kulturskatte som Terracottahæren og Den Kinesiske Mur også opleves.

Ca. DKK. 11.300,-
+ udgifter til VISAPARKOUR // PARIS

Parkour blev født i Paris – og derfor går turen selvfølgelig dertil for parkourholdet i foråret. Her træner vi i de inspirerende parisiske gader side om side med byens parkourister.

Ca. DKK. 5.900,-


FODBOLD // EUROPÆISK STORBY

I foråret tager fodboldholdet på en uges studietur til Barcelona, hvor vi bl.a ser fodbold på Camp Nou og spilller futevolei på stranden med og mod Brasilianere bosat i Barcelona.

Ca. DKK. 6.100,-


CROSSFIT // POLEN

Polen har en CrossFit-kultur, der vil frem. Med autentiske træningsmuligheder og en pulserende stemning, kommer vi til at opleve CrossFit’s  rødder helt tæt på.

Ca. DKK 5.400,-BEACHVOLLEY // EUROPÆISK STORBY

På beachvolley tager vi til Barcelonas bagende sol og varme sand. Vi bliver en del af den spanske beachkultur, spiller med de lokale og træner med tidligere professionelle beachspillere.

Ca. DKK. 6.100,-


OUTDOOR // NORDEN

I foråret tager Outdoor på ekspedition i Norden. Her skal vi lave bouldering i verdensklasse, ro kajak på vilde floder, klatre på klipper, mountainbike og hike fra lejr til lejr. Det helt store eventyr venter på dig.

Ca. dkk. 3.200,-Kik også med i vores kalender for at få en oversigt over hvornår vore rejser ligger


SE VIDEOER FRA VORE REJSERsammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.X