AMERIKANSK FODBOLD

Amerikansk Fodbold giver dig mulighed for at prøve en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden. En sport som kombinerer hurtighed og agility med styrke og intensitet. I vil opleve en idræt der giver sved på panden og mulighed til at arbejde med aggressioner på en god måde. Samtidig vil du opleve en sport med mange tekniske/taktiske overvejelser og også giver evner og teknikker som sagtens kan overføres til anden sport.

Sidefaget Amerikansk fodbold vil fokusere på introduktion til basis for spillet. Gennem forløbet vil vi gennemgå hvordan man løber, griber og kaster i amerikansk fodbold samt grundlæggende tackletræning. Denne grundlæggende forståelse for spillet bringer vi videre i introduktion til og erfaring med de taktiske aspekter af spillet. American football kræver dygtige individualister men det vigtigste vi viser jer er hvordan vi som hold træner individuelle- og hold-ferdigheder for at opnå holdets målsætning.

Du vil som oftest kunne møde Amerikansk Fodbold i de varmere måneder på Gerlev. Fagets aktiviteter gennemføres som udgangspunkt på Gerlev´s boldbaner men enkelte af aktiviteterne afholdes i vore haller eller som klasse-sessioner. Vi besøger også vor lokale samarbejdspartner Slagelse Wolfpack.

“Uanset køn, bygning, form eller atletiske kunnen så giver Amerikansk fodbold alle muligheden for at samles om den ultimative holdsport”

SE UDVALG AF SIDEFAG PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.

gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.

gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
- det er så let som 1, 2, 3.