BODY IN FLOW

I dette fag skaber vi nogle “pauser” i hverdagen på højskolen, hvor der jo normalt set er fuld fart over feltet. Vi skaber mulighed for fordybelse – i dig selv og i nuet. Nyd stilheden eller de bløde toner fra afslappende musik, mens vi bevæger og udfordrer krop og sind. Vi arbejder med fordybelse, optimisme, innovation og evnen til at opnå flow og at dykke dybere ind i dig selv og i din krops formåen.

I “Body in Flow” arbejder vi helt basalt med krop og sind og hvordan disse spiller sammen. Vi kommer ned i gear for at kunne stresse af og afspænde kroppen. Vi dykker ned i mange forskellige redskaber med elementer som udstrækning, flow, yoga, massage, styrke, vejrtrækning og afslapning. Vi skal øve os på at være til stede, at arbejde med os selv og bevægelse, at give slip på kontrollen og alligevel uanstrengt og spontant kunne styre.

Livet på højskole er intenst. Body in flow skaber et rum til at lukke noget af det vi omgiver os med, ude. Hvor fokus bliver tilstedeværelse, bevægelseskvalitet, at mærke sin krop og at acceptere et større fokus på “mig” end på “os”. Undervisningen foregår i stor grad i skolens bevægelseshus men vi vil også opsøge og afprøve “flowet” udenfor i de smukke Gerlevske omgivelser.

“Flow” – den særlige tilstand hvor man koncentrerer sig dybt, mister fornemmelsen for tid og sted og oplever virkelyst, fordybelse og engagement i det, man er i gang med.

SE UDVALG AF SIDEFAG PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.

gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.

gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
- det er så let som 1, 2, 3.