BOLDSPIL

I faget “Boldspil” handler det i høj grad om at mestre øje-krop koordinationen, relationelle færdigheder og taktiske elementer – alt dette vil vi sammen udvikle gennem leg, fordybelse, og kamp. Oplev flowet når det tekniske og taktiske går op i en højere enhed og spillet bliver til en leg. Mærk holdfølelsen og energiudladningen for at bryde dine grænser.

Boldspil dykker ned i et bredt udsnit af traditionelle boldspil som fodbold, badminton, hockey og volleyball. Samtidig introduceres vi til nyere boldspil som Padel Tennis, Lawn Ball, Studs Ball, Squash og Touch Rugby. Ideen med faget er, at gennem forskellige grundspil, øvelser og kampe, opnår vi en større grundforståelse for tekniske og taktiske elementer, både i det enkelte boldspil, men også på tværs af boldspil generelt. Vi afslutter faget med spiludvikling, hvor vi på baggrund af vore erfaringer, vil lege med elementerne, og skabe nye spil – eksempelvis Ludo Basket eller Blinde Badminton.

Boldspil har altid været en stor del Gerlev. Du vil kunne møde forskellige bold-fag hele året igennem. Gerlevs mange gode rammer for boldspil og vi benytter skolens hal, boldbaner eller friluftsområder eller lejer os ind andre steder hvis det er et specielt boldspil vi gerne vil stifte bekendtskab med.
Det er på ingen måde en forudsætning at have eget udstyr, men medbring gerne, hvis du har 🙂

Store bolde, små bolde, hårde, bløde, hullede eller fjerbeklædte bolde! Vi elsker bolde i alle afskygninger, og hvis du også elsker boldspil, så kom med!

SE UDVALG AF SIDEFAG PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.

gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.

gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
- det er så let som 1, 2, 3.