BOULDERING

I bouldering klatrer man på vægge i op til 4,5 meters højde. Bouldering er “kropslig problem solving”, og for at komme til toppen, skal du bruge mentalt overskud, balance, klatreteknikker og styrke. Både nybegyndere og garvede klatrere kan være med, det eneste du skal bruge er et par klatresko (kan lånes af skolen) og være klar på udfordringer.

Hver undervisning starter med en grundig opvarmning, her fokuserer vi på specifik styrketræning da klatring kræver styrke og muskler du ikke vidste fandtes. Du vil i undervisningen blive introduceret for nye klatreteknikker der vil udvide dine muligheder på væggen. Bouldering på Gerlev er en social sport. Selvom det kun er dig der kan klatre selve ruten, føles det som om vi gør det sammen når vi diskutere mulige bevægelser og hepper på hinanden når vi klatrer mod toppen.

På Gerlev samles elever om aftenen og eftermiddagen for at klatrer. Der findes allerede miljøer blandt gamle Gerlev’ere der mødes for at bouldre efter deres ophold på Gerlev. Og bouldering kan vise sig at være starten på et helt liv med klatreeventyr, her er det kun din fantasi og dedikation der sætter grænserne for dine kommende klatreoplevelser.

Et kæmpe grin og sitren i hele kroppen bekræfter at du lige har nået toppen på en fed boulderute!

SE UDVALG AF SIDEFAG PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.

gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.

gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
- det er så let som 1, 2, 3.