BREAKING

Vi kommer til at lege en masse og lære hvordan det at ikke tage sig selv så seriøst kan føre til de fedeste nye funky moves! Vær klar til at have en masse sjov, mens du udforsker dig selv på en (forhåbentlig) helt ny måde og i breaking er der ikke en forudsætning at man har danset før! 

Breaking er en meget fysisk dans, der giver god grundtræning af hele kroppen. En stor del af dansen er at benytte ​​originalitet og kreativitet, finde inspiration til bevægelser i det daglige liv,  at sammensætter trin, freezes og bevægelser for at skabe sin egen freestyle, karakteropbygning og battle mentalitet. I undervisningen introducerer I til grundlæggende elementer indenfor Breaking som Toprocking, Down rock, Freezes, Footwork og Powermoves. Grundelementerne benyttes i nogle af de mange  danse-koncepter man finder indenfor breaking som Freestyling, karakteropbygning, musikalitet og “batte mentalitet”. Endvidere går vi også i dybden med hiphop kulturen og hiphoppens historie, ved at se nogle af de fedeste hiphop-dokumentarer og diskutere disse.

Undervisningen i Breaking foregår som regel i Bevægelseshuset, en gang imellem på de bløde madrasser i Springsalen og om sommeren kan det foregå udenfor på asfalten. Men den virkelige udfoldelse finder vi når vi mødes på dansegulvet i weekenderne sammen med alle de andre højskoleelever…

“How to make something out of nothing”

SE UDVALG AF SIDEFAG PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.

gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.

gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
- det er så let som 1, 2, 3.