COMBATIVE MOVE LAB

Combative Move Lab er et fag der søger at gøre dig til en dygtig “bevæger”! At skabe et stærkt fundament for at løse bevægelses-udfordringer kræver styrke, balance, koordination, rytme og mobilitet – og ikke mindst sammenhængen herimellem bliver derfor vigtige i dette fag. Combative Move LAB henter inspiration fra en skøn blanding af øvelser fra Kampsport (Judo, Brazilian Jiu-Jitsu og selvforsvar), Movement Culture (Fighting Monkey og Ido Portal) og Dans.

Faget foregår hovedsageligt indenfor,  i en tryg atmosfære med gode vibes og fantastisk musik. Vi arbejder med en lang række forskellige øvelser, teknikker og bevægelsessituationer. Solo og par-øvelser. For det meste i springsalen, men vi er også udenfor.

Combative Move Lab er til tider et fysisk hårdt fag! Undervisningen har dog altid en legende og kreativ tilgang. Som et resultat får du en klog trænet krop og en større indsigt i dig selv.

Udfordre dig selv i et fag der præsenterer komplekse bevægelsessituationer  der gør dig klogere på din krop og din mentale formåen – mens du har det sjovt og lærer noget vigtigt.

SE UDVALG AF SIDEFAG PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.

gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.

gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
- det er så let som 1, 2, 3.