KROP OG MASSAGE

I krop og massage har du mulighed for at stille skarpt på dig selv! Gennem sundheds filosofiske perspektiver, kropsbevidsthed og massage arbejder vi med at opretholde en god fysisk , mental og emotionel balance i hverdagen. Vi oplever alle “stressede situationer” i vore liv. Faget “Krop og massage” søger i at introducerer til værktøjer der giver den enklete mulighed til at arbejde med personlig sundhed og balance i hverdagen.

I Krop & Massage introduceres du til den holistiske massage og kropsbevidsthed. Vi leger med temaer og teknikker som tryk, strøg, æltning, fri former, åndedræt, og afspænding. Vi masserer både os selv og hinanden og snakker også en del om det teoretiske grundlag for den holistisk sundhedsfilosofi. Du kommer tæt på andre mennesker gennem at forholde sig til det at have eller være en krop og gennem at berøre andre eller tillade andre at berøre din krop. Massagedelen er en sensoriske oplevelse som minder os om hvordan det føles at have det godt og hvor godt det føles at blive rørt ved. Virkninger af massage på modtageren er både fysisk velvære, mentalt ro og følelsesmæssig nydelse.

På Gerlev ønsker vi at tilbyde muligheden for at tilbyde fag der “plejer” kroppen med sanselige oplevelser udover alle de fysisk udfoldelser. Glæden ved at bevæge sig og at dyrke idræt bliver endnu mere udtalt ved at der også er muligheder for at vælge fag der arbejder med de sensoriske elementer du møder i faget krop og massage.

Touch the body, calm the mind, heal the spirit.

SE UDVALG AF SIDEFAG PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.

gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.

gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
- det er så let som 1, 2, 3.