OUTDOOR ELEMENTS

Solen er lige stået op og varmer dine hænder på pagajen. Kajakkerne glider gennem vandet, og vi er på vej ud for at lege i bølgerne. Senere skal vi sikre hinanden i højderne på klatrevæggen. Vi mærker adrenalinen pumpe, suset i kroppen og luften under os. Til sidst kigger vi forpustede på hinanden, med smil på læben og mudder i hele ansigtet efter adventurerace i mudder og regn.

Sidefaget outdoor elements er en bullionterning af alt det gode fra det aktive friluftsliv. Vi skal udfordre os selv og vores udholdenhed, tekniske færdigheder og vores mentale styrke i forskellige elementer. Det bliver til vands i kajak, til lands på races og i luften på klatrevæggen. Har du aldrig prøvet at sidde i en kajak eller haft en klatresele på før? Frygt ikke – vi arbejder sammen og hjælper hinanden til gode og livgivende oplevelser i naturen omkring Gerlev.

Interessen for friluftslivets alsidige muligheder for udendørs sport og turliv vokser i Danmark, og mulighederne for eventyr er endeløse. Med sidefaget ‘outdoor elements’ får du oplevelser og færdigheder, som du kan tage med dig videre, dykke ned i og dyrke langt ud i fremtiden.

Få sved på panden og frisk luft i lungerne, og kom med til vands, til lands og i luften med sidefaget outdoor elements!

SE UDVALG AF SIDEFAG PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.

gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.

gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
- det er så let som 1, 2, 3.