SOCIAL DANCE

“Social Dance” er en fantastisk måde at møde nye mennesker på. Partnerdanse forudsætter kontakt og kommunikation – at give sig hen gennem dans, giver store muligheder for at lære dig selv og andre bedre at kende. At danse sammen er som at have en samtale, at åbne sig op for at kunne føle og følge hinandens energier og kropssprog.

Du skal selvfølgeligt lære at DANSE. I starten vil vi arbejde med partner danse og konkrete stilarter som “Rocking/70’s/80’s party dance”, “The Hustle” og “Salsa”. Henad i forløbet, hvor vi er lidt mere trygge ved hinanden, lægges der også til rette for lidt mere eksperimenterende bevægelser gennem “kontakt improvisation” og “Freestyle øvelser”. Her vil vi også arbejde sammen i større og mindre grupper. Sidst men ikke mindst skal vi bruge noget tid “af gulvet” for at dykke ned i klips og dokumentarfilm for at blive klogere på dansens oprindelse og historie.

Det at danse sammen er som at have en samtale, her bare uden ord. Man skal lære at åbne sig op for at kunne føle og følge hinandens energier og kropssprog. Vi gør det som reelt i det smukke Bevægelseshus som sætter en fantastisk ramme for dansen.

Essensen er at holde et åbent sind og være i øjeblikket med dig selv og dine medstuderende

SE UDVALG AF SIDEFAG PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.

gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.

gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
- det er så let som 1, 2, 3.