SPRINGGYMNASTIK

Springgymnastik handler om at mestre sin krop på jorden og i luften, noget de fleste af os ikke har stiftet bekendtskab med siden vi var børn. Dit højskoleophold er en god anledning til at genopdage kunsten og mestre luftsansen igen. Kom med og oplev en legende Zig Zacho opvarmning på teamtrack, forlæns-, baglæns springserier, salto med og uden skruer, håndstand, dobbeltarbejde og meget mere.

I et sjovt, støttende og legende læringsmiljø vil vi udvikle din spring pyramide uanset om du er totalt begynder eller champ. Undervisningen byder på fordybelse i de enkelte spring og teknikker. Du har tid til at gentage og perfektionere dine spring – blandt andet ved hjælp af redskabs opbygninger og videoanalyse, som vi bruger til at rette fejl og give dig større kropsbevidsthed.

Gerlev har gennem et godt samarbejde med Sorø Gymnastikefterskole mulighed for at benytte et topmoderne springcenter der rummer springgrave, nedbyggede trampoliner i gulv, fast tracks, fiberbaner og meget mere. I tillæg har Gerlev sin egen trampolin og springgrav.

Der udbydes springgymnastik i enkelte perioder af skoleåret og hele året rundt benytter vi i fritiden Gerlevs energifyldte springsal til at øve os i.

Kom med og flyt dine grænser med hovedet nedad i en roterende verden

SE UDVALG AF SIDEFAG PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.

gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.

gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
- det er så let som 1, 2, 3.