VOLLEYBALL

Volleyball er en af verdens største holdsporte og beachvolley er en af verdens mest populære publikumssporte. Begge spil kombinerer glæderne og udfordringerne ved at dyrke holdsport, der forudsætter social indlevelse og forståelse og giver mulighed for personlig udvikling i et meget komplekst spil.

Når du vælger volleyball på Gerlev, vælger du samtidig at være en del af et fantastisk trænings- og spille-miljø. Den daglige træning vil tilrettelægges for begyndere såvel som erfarne spillere. Du skal arbejde med basisteknikker og basis taktik gennem varierede øvelser og småspil. Målet er ikke kun at gøre dig til en dygtig teknisk og taktisk spiller men også at gøre dig bevidst om måden vi træner og lærer på.

Gennem undervisningen vil du blive introduceret til de ulige teknikker knyttet til fingerslag, baggerslag, serve, hævning, angreb og forsvarsarbejde. I tillæg vil vi arbejde med forståelse af taktiske valg man foretager i volleyball såsom holdtaktik, angrebsvalg og områder og hæverrollen og dens taktiske valg…

SE UDVALG AF SIDEFAG PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.

gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.

gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
- det er så let som 1, 2, 3.